מרב"ד

  • מבחנים במר"בד
    מישל | 16/02/2009 12:01

    רציתי בבקשה לדעת האם פטור שקבלתי(לפני 20 שנה)משרות צבאי הוא עילה לכך שיתכן ולא אקבל אישור מהמרב"ד ללימודי נהיגה במשאית מעל 15 טון,אני אדם בריא לחלוטין נושא ברישיון צמ"ה,טרקטור,מונית ואף משאית עד 15 טון למעלה מ10 שנים,אני עובד יותר מ5 שנים כעצמאי על משאית ותודה לאל אין לי שום עבירות תנועה לא במשאית ולא על רכב פרטי,זומנתי למבדקים במר"בד כדי להוציא רישיון על רכב כבד והסיבה שאני חושש היא שבעברי בקשתי להוציא רישיון על אוטובוס ולא אישרו לי אלא רק על מונית,והסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא השרות הצבאי,אני בא מרקע טוב,נשוי ואב לשלושה ילדים,אשתי עובדת במקום מסודר יותר מ15 שנה ולכל בני המשפחה שלי יש רישיון שכזה.מה הסיבה ששללו ממני בזמנו רישיון על אוטובוס,האם העובדה שהתבגרתי ושנות הוותק שלי על הכביש והעובדה שאני נהג זהיר עם ר"פ נקי עומדת לזכותי?אני מאוד זקוק לרישיון הזה להמשך התפתחותי בעבודה ומבקש לדעת מה יכולות להיות הסיבות שישללו מאדם את הזכות להוציא רישיון שכזה?

    • מרב"ד
      עו"ד אילון אורון | 17/02/2009 07:40

      יתכן שזו הסיבה שמבקשים לבדוק אותך. אם תכשל בבדיקה - פנה שוב ואנחה אותך כיצד לפעול (הסיכוי בערר הנו סיכוי משמעותי בד"כ). תדע שבבדיקות יכולים להחליט לפסול את הרשיונות שהנך מחזיק היום.. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי

      • מה,לא כל מי שמבקש רישיון מעל 15 טון נשלח למרב"ד?  לת
        מישל | 17/02/2009 08:59