תשובה

  • נהיגה ללא רישיון
    נתן | 15/02/2009 13:35

    שלום, החלפתי את חבר שלי בנהיגה כיוון שלא הרגיש טוב ונתפסתי נוהג ללא רישיון (אני בן 16) בכביש מהיר,נעצרתי ע"י המשטרה והואשמתי בנהיגה ללא רישיון ובנהיגה ללא ביטוח.יש לי משפט בעוד כמה חודשים. אני ממש צריך את עזרתכם בעניין,מה העונש הצפוי לי ולחברי? האם יש עורך דין שאתם ממליצים לי עליו?

    • תשובה
      אורן המקורי | 15/02/2009 23:33

      חברך צפוי לשלילה ארוכה מכיוון שביצע את אחת מהעבירות החמורות ביותר - התרה לבלתי מורשה לנהוג. אתה קטין אז מוזר לי שנתנו לך הזמנה למשפט ביד ולפי מיטב ידעתי זה היה אמור להגיע דרך ביהמ"ש לנוער. בכל מקרה סביר שתקבל פסילה ארוכה ולא תוכל להוציא רשיון בשנה שנתיים הקרובות.

      • נתן שלום, הפורום אינו במה להמלצות על עורכי דין
        מערכת | 17/02/2009 09:05

        שלום נתן, תוכל להעלות בפורום שאלות עליהן ייעשה ניסיון להשיב. עם כל הכבוד והרצון לסייע איננו נותנים במה להמלצות על עורכי דין בתחומי כאלה ואחרים. אין זה ראוי שדבר כזה ייעשה על במת הפורום. בהצלחה במציאת עורך דין מתאים. בברכה, מערכת האתר

    • ילד בן 16 נוהג ? ! מ-ז-ע-ז-ע !
      גיא "אנשים באדום" | 16/02/2009 13:11

      לפעמים אומרים "עם חברים כאלה לא צריך ..." לדעתי אני בכלל לא מגזים. החבר שלך סיבך את עצמו ואותך באופן כזה שלא תשכחו האחד מהשני, ואני מקווה שלתקופה ארוכה.אתה מזכיר לי את הילד בן ה - 13 מבריטניה שבימים אלה נעשה אבא.לצערנו כדי "לעשות ילדים" לא צריך רשיון ..... והנה גם במקרה שכן צריך רשיון ..... עושים שטויות שעלולות לעלות בחיים. אני באמת לא מבין את חבר שלך ..... אם הוא הרגיש כל כך רע, למה הוא לא הזמין אמבולנס ? במקרה גרוע וקשה יותר יכולתם למצוא את עצמכם באמבולנס עקב תאונה קשה וטיפשית. לתשומת ליבך - כל עונש שתקבלו יהיה קל מאוד, לעומת חלילה אם הייתם מעורבים בתאונה. תחשוב רק על המשפחות (של המעורבים בתאונה,שלכם ואחרים) איזה עונש הן היו מקבלות ...... אני מציע שבמהלך העונש תבין ותפנים את שאירע, תלמד מכך ותפיק לקחים לחיים. אם תהיה מעוניין להיות פעיל ולהסביר על המצב בפני בני נוער וכד' אשמח לסייע לך. נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • כנסו <
      נתן | 16/02/2009 15:50

      הבנתי את חומרת העניין,אבל עדיין מה שנעשה - כבר נעשה,וברור שלא יעשה בעתיד.עכשיו אנא ממכם,יש איזה עורך דין שאתם ממליצים עליו? (דרך אגב את ההזמנה קיבלתי ביד - בית משפט לעבירות תנועה).