פירוק שיתוף ושלום בית - דיני משפחה

  • שלום בית
    שושנה | 15/12/2008 18:23

    האם אוכל להגיש בקשה בבית הדין הרבני לשלום בית , לאחר שהשופטת בבית הדין לענייני משפחה פסקה על פירוק שיתוף?

    • פירוק שיתוף ושלום בית - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 16/12/2008 02:50

      שלום רב, אין קשר בין שני ההליכים, ופירוק שיתוף ניתן לעשות גם ללא גירושין או פירוד. עם זאת יתכן שבנסיבות המקרה שלך ניתן היה, למרות פסה"ד של ביהמ"ש, לפעול באמצעות ביה"ד הרבני. מומלץ להיוועץ בעו"ד מומחה בתחום או לפנות ליעוץ אישי באתר. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

    • שלו"ב ופירוק שיתוף
      טו"ר הרב אביעד אושרי | 16/12/2008 12:00

      אין כל קשר בין תביעה לשלום בית לבין פירוק שיתוף ואת אכן יכולה להגיש תביעה לשלום בית בביה"ד יתר על כן לעיתים ניתן באמצעות תביעה לשלום בית בבית הדין למנוע את פירוק השיתוף שנעשה בבית המשפט לכן כדאי מאוד שתפני לייעוץ אצל טו"ר או עו"ד בעניין מוקדם ככל האפשר כדי בעצם למנוע את פירוק השיתוף שמן הסתם נכפה עליך בביהמ"ש הרב אביעד אושרי טוען רבני ומגשר משפטי