תגובה

  • החבר של גרושתי לא מקבל את הילד
    kadoshzion | 14/12/2008 07:09

    יש לי בעיה שנורא מטרידה אותי היום,אחרי ויכוח שלי עם החבר של גרושתי ,הבנתי ממנו שהוא רוצה שאני אקח את הילד ויגדל אותו.שאלתי אותו האם הוא מפריע ?הוא ענה לי שכן .עד כמה גרושתי מבינה מה קורה פה ,אני לא יודע .כנראה שאהבתה אליו מנצחת,או שהיא מפחדת ממנו,אני לא יודע להגיד. אבל בשום פנים ואופן לא על חשבון הילד.אני לא רוצה להרגיש שפעלתי מאוחר מידי כי כנראה כל רגע שהילד נמצא שם הוא סובל יותר.אנא עיזרו לי.תודה

    • תגובה
      טו"ר הרב אביעד אושרי | 14/12/2008 15:54

      אם אכן בנך חשוב לך וכפי הנראה אכן הוא חשוב לך, כדאי שעביר את משמורת הבן אליך. עם זאת רצוי שזה ייעשה דרך ביהמ"ש או ביה"ד (תלוי היכן דנתם בעניין המשמורת בהליך הגירושין) וזאת כדי למנוע מהאשה להתחרט ביום מן הימים וגם כדי להביא לביטול פסה"ד למזונות שהתחייבת לשלם לאם בעבור הקטין. הדרך הקלה והפשוטה לעשות זאת היא באמצעות הגשת בקשה משותפת גם שלך וגם של גרושתך להעברת המשמורת של הילד למשמורתך.

    • שינוי משמורת- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 14/12/2008 15:55

      שלום רב אם לדעתך הילד סובל כדאי שתערב את שירותי הרווחה. כמו"כ ניתן לתבוע משמורת על הילד. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר