מוזמן להכנס

  • מימוש פסק דין המפצה את התובע
    דודו מור | 01/02/2010 19:34

    בית המשפט לתביעות קטנות פסק כי הנתבע ישלם סכום כסף לתובע כיצד ימומש התשלום ישירות בין הנתבע לתובע (במידה וכן האם רשאי הנתבע להחתים את התובע על מסמך קבלה הכסף ו) באמצעות בית המשפט אחר

    • מוזמן להכנס
      מישהו | 01/02/2010 20:42

      לרוב מאפשר בית המשפט לצד המפסיד לשלם לצד השני תוך 30 יום. ב"דכ משלם הצד המפסיד באמצעות המחאה. אתן עצה לגבי נושא הכספי,אני מייצג חברה בתביעות קטנות,בעת שחברתי משלמת את הוצאות לצד השני,אין אני מבקש קבלה אלא מוודא כי הצד השני פדה את הכסף ובזה מסיים את הסיפור ( באמצעות דף תנועות חשבון)? האסמכתא יכולה לשמש אותי בעתיד כנגד כל טענה על אי תשלום מצידי. בהצלחה.

      • ל"מישהו" שלום!
        אורית | 02/02/2010 09:15

        רציתי בבקשה לדעת, מה הפרוצדורה והכישורים הנדרשים בכדי להתקבל לעבודה מסוג זה של "מייצג חברה בתביעות קטנות"? תודה, אורית

        • אורית שלום,כנסי
          מישהו | 02/02/2010 10:57

          שלום,סתם ליידע כללי אני סטודנט בתחום הרפואי ועוסק בתחום"טיפול בתלונות וייצוג זמן מה. בייצוג תביעות קטנות עוסקים בד"כ מתמחים מטעם משרדי עו"ד או, נציגים המטפלים בתלונות ברמה הקצת יותר גבוהה בחברות והם באים מטעם החברה עצמה. לדעתי הפרודצורה למצוא סוג כזה של עבודה הוא לבצע במנוע חיפוש (אולי ב alljobs) תביעות קטנות ומשם לזרום, אני יודע שבחב' ביטוח מחפשים נציגים בתחום זה. הכישורים: כמובן שנדרשת הבנה במערכת החוק, הופעה ייצוגית ומשכנעת ,יכולת למידה עצמאית של כתבי הגנה ותביעה, יכולת לקרוא מהלך קדימה, וכמובן ,יכולת קבלת החלטות. אם היידע שלך מתאפיין בביטוח אז מן הסתם גשי לפלח זה, אם בתחום הצרכנות, את יכולה לייצג חברות רבות כמו: סלולר, תיירות וכד'.. בהצלחה.