תפני למבקר המדינה

  • הגשת תביעה
    תרצה | 09/10/2009 10:02

    בבעלותי נכס שהושכר לראש עיר לתקופת בחירות. ראש העיר לאחר שנבחר לא שילם את החובות על הנכס כמו מיסי עירייה ועוד ופניתי אליו מס' פעמים להסדרת העניין. כעבור 1/2 שנה שלחתי מכתב התראה שבמידה ולא יסגור כל חוב שהותיר אחריו אגיש נגשו תביעה. עם שליחת ההתראה בוצע כעבור מס' ימים עיקול על כל חשבונותיי בשל חוב לעירייה. בבירור העניין התברר שמהעירייה טענו שלא שילמתי מיסים בגין הנכס עוד מלפני תקופת השכרת הנכס לראש העיר וזה לא נכון, הנכס עמד ריק ופניתי בכתב לקבל פתור בגין נכס ריק המגיע על 1/2 שנה ראשונה מכאן, שלא הייתי חייבת כל תשלום ומה שקרה היה כנקמה על מכתב ההתראה מה שגרם לי נזק בהחזרת חיובים לכרטיסי אשראי ותשלום עמלות ועוד... יצוין, שהסכום שעוקל גם כלל את חובו של ראש העיר לתקופת 31/2 חודשים בהם שכר את הנכס. בתלונה למשרד הפנים קיבלתי מכתב ובו מחלקת הגבייה מודה שאכן היה לי פתור בגין נכס ריק ושמתי שנשלח עיקול עמדתי אף בזכות ולא בגלל שראש העיר שילם משהו אלא כי אני שילמתי כדי למנוע עיקול בטרם נשלח כל עיקול. האם יש מקום להגשת תביעה על עוול, שימוש בסמכות כדי להזיק לאזרח ועוד ועוד... מה זקרה הזוי ולא מתקבל על הדעת ואין לאיש זכות לנצל תפקיד כדי לנקום . נא דעתך - תרצה.

    • תפני למבקר המדינה
      שקד | 09/10/2009 20:47

      תבקשי נזקים...להעביר כמה שיותר ולעשות לו פרסומת באינטרנט   אחד כזה אסור שייהיה ראש עיר...במיקרה זה עוגמת נפש מוכחת כספי ונפשי.חוסר שינה וכד' מעניין איזה עירייה...תשימי את השם שלו באינטרנט שכולם ידעו איזה ראש עיר יש להם בהצלחה

    • תפסיקי להגיד בחירות תגידי את שמו
      שקד | 09/10/2009 20:50

      פה יכול להתקבל עוגמת נפש..תתחילי להגיד את השם...והנזקים..שם בבנק ועוד...תצייני בטינטרנט לא די שניצל את הנכס לבחירות ועוד ניצל את המעמד כדי לשלא לתת לי מה שמגיע ותכתבי לו שכל העתונות תדע שאת מגישה תביעה..זה נקודת תורפה הוא לא ירצה תקשורת..זה ראש עיר או מפיונר שיחליט.

      • התנהלות חמורה של ראש רשות מקומית
        עו"ד אפי אהרונוב | 16/10/2009 12:27

        תרצה שלום, התנהלות ראש העיר (והעיריה) כפי שתיארת אותה חמורה ביותר, וכדאי להיוועץ בעו"ד, לפרוש בפניו את טענותיך ואסמכתאותיך ולגבש את דרך הפעולה היעילה בנדון. שבת שלום, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום בתי משפט