אובדן כושר עבודה זמני

  • אבדן כושר עבודה
    ישראלה | 17/11/2009 20:22

    לי פוליסת ביטוח הכוללת מרכיב אבדן כושר עבודה, עקב מחלה קשה מאוד פרשתי מעבודתי לחלוטין והודעה נמסרה לחברת הביטוח , חברת הביטוח משלמת לי עבור אבדן כושר עבודה,כהגדרתם זמני, אולם איני מסוגלת ואיני מתכוונת לחזור למעגל העבודה כלל,גילי 55 ותום תוקף הפוליסה 65 , האם על חברת הביטוח לשלם לי עבור אבדן כושר העבודה באופן רציף למשך כל תקופת הביטוח?

    • אובדן כושר עבודה זמני
      עו"ד גיל קראוס | 19/11/2009 18:55

      ישראלה ערב טוב, חברת הביטוח אמורה להמשיך ולשלם לך את התגמולים כל עוד מצבך הרפואי ימשיך לעמוד בתנאים הקבועים בפוליסה. אם אכן לא תהיה מסוגלת לחזור ולעבוד עד גיל 65, הרי שעד למועד זה אמורים להיות משולמים לך התגמולים. חברת הביטוח עשויה לבצע בדיקות רפואיות למבוטח מדי פעם, על מנת לוודא שהוא אכן עדיין במצב של אובדן כושר עבודה.