ראי תשובתי למטה

  • פלת"ד
    נתניה | 08/04/2012 19:43

    שלום, אודה לעזרתך המקצועית. עפ"י הפלת"ד,האם קורקינט חשמלי(שעפ"י הפסיקה,אינו נחשב ככלי רכב)פוגע ברכב חונה וכתוצאה מכך,בעל הרכב שעומד בסמוך לרכב ומתקן אותו,נפגע,האם הנפגע זכאי לפיצוי עפ"י הפלת"ד?(שהרי האירוע אינו מוגדר כת.ד),או עפ"י דין אחר? שוב,המון תודה וברכת חג שמח.

    • ראי תשובתי למטה  לת
      אדם אשכנזי, סטודנט למשפטים | 08/04/2012 19:51

      • הבהרה
        נתניה | 08/04/2012 19:57

        אם הבנתי נכון,הנהג הנפגע לא יכול לתבוע פיצוי עפ"י פלת"ד?ואם לא,אזיי יכול לתבוע עפ"י פקודת הנזיקין? בברכת חג שמח

        • המשך
          אדם אשכנזי, סטודנט למשפטים | 08/04/2012 20:32

          היי, בהחלט, וזאת מבלי להיכנס לנסיבות המתוארות על ידך. שהרי פקודת הנזיקין הינה "פקודת המסגרת", ניתן תמיד לתבוע בעוולת רשלנות, הפרת חובה חקוקה, וכו". בהצלחה,