לימודי משפטים

  • אז נרשמתי לשנה א במשפטים...
    אלמונית | 04/04/2012 21:29

    אז כנראה אני גם מהאנשים הללו שמכיתה ט ידעו מה הולכים לעשות ודבריים אחרים לא עניינו אותם..כנראה שעריכת דין זה מה שתמיד היה לי בראש...הרבה אנשים אמרו לי שיש יותר מידי עורכי דין ואין לדעת אם אמצא בכך עבודה אבל זה תקף בכל כך הרבה מקצועות...ולמען האמת פרט לזה לא רוצה ללמוד שום דבר...ולמה ללמוד משהו בכוח שלא רוצים?מה אתם אומרים?אני את האמת די מתלהבת מהרעיון שהולכת ב21 לאוקטובר להתחיל את לימודי של כמה וכמה שנים..ואין לדעת עם קשרים ואנשים נכונים יכולים להתתח..התעייצתי גם עם חברה עורכת דין במקרה, ואת האמת שהיא די נראית שאוהבת את המקצוע רק גם השאלה לאחר מכן באיזה תחום התמחות אחר כך לבחור

    • לימודי משפטים
      עו"ד זיו ביגלמן | 04/04/2012 22:23

      אני בהחלט מזדהה עם הרגשתך, אני בהחלט חושב שעם זו הרגשתך אז את חייבת ללמוד משפטים. אין לי ספק כי גם תצליחי, כיוון שלמי שיש את הדחף והמוטיבציה והוא נכנס למקצוע כי הוא רוצה ללמוד אותו וולהיות עו"ד מהסיבות הנכונות ולא בכלל סיבות אחרות (כגון שאין בזה מתמטיקה או ההורים ביקשו או כי שמע שזה לימודים קלים). זו לא סיסמא, אני בהחלט מאמין כי מי שיודע לאן הוא הולך ויודע להתאים את עצמו לכך מהתחילה יצליח! כלומר, אני ידעתי שיש הרבה עורכי דין והמצב הוא לא הכי טוב בלשון המעטה ולכן התחלתי לעבוד "כטרום מתמחה" ממש משנה ב' של הלימודים וככה צברתי ניסיון וטעמתי מכל מיני תחומים משפטיים ואין ספק שהלהט והרצון עזרו לי.

      • ....
        אלמונית | 04/04/2012 23:26

        את האמת שאני קיבלתי את התגובה ומאוד שמחה עליה...רק בנוגע לתחום לא סגורה...קרימינולוגיה יותר מעניין אותי ותמיד עניין, אבל הבנתי שתחום מסחרי יותר טוב ללכת אליו מבחינה זאת שיש יותר הצעות עבודה...לפחות יש עוד שנה עד בחירת התמחות...שנה א כללי ביותר...21 לאוקטובר ומתחילה במסע שלי...וגם ההורים תומכים בכך ברצונות שלי כי יודעים שמדובר במשהו של שנים, ובמקרה שלי יש לי גם חברה עורכת דין שדווקא היא דוגמא טובה לעורכי דין שאני חושבת שצריכים להיות יותר בשוק כאלה..הומנים אך יחד עם זאת גם מוצלחים