עזרה בסמינריון בפרק של משפט משווה

  • עזרה בסמינריון בפרק של משפט משווה
    מיקה | 09/12/2011 15:28

    שלום,אני ממש לקראת סיום עבודת הסמינריון אך אני לא מוצאת בשום מקום פסיקה אנגלית תומכת. האם חייב לציין פסיקה במסגרת המשפט המשווה? במידה וכן, היכן אני יכולה למצוא פסיקה אנגלית בנושא הרשלנות הרפואית הנוגעת לרופא העומד לדין וטוען לעומס או לתקציב דל? אודה מאוד לעזרתכם!

    • עזרה בסמינריון בפרק של משפט משווה
      מר אדם אשכנזי | 10/12/2011 13:29

      מיקה שלום רב, ראשית, ככלל, רצוי להוסיף בסמינריון פרק של משפט משווה. אני יכול לאמור לך שיש מרצים שמבחינתם, היעדרו של פרק כגון דא, עשוי להוביל להורדת נקודות אוטומטית. באשר לרשלנות רפואית, אני מציע אולי למצוא פסיקה אנגלית דרך פסיקה ישראלית, שכן בכל פס"ד (מכונן) כגון עלי דאקה וכו", יש פרק של משפט משווה. כך שאולי דרך פסיקה ישראלית תוכלי להגיע לפסיקה בריטית. יתר על כן, אני יודע שדוקטור תמר גדרון כתבה כמה מאמרים בנושא, כך שגם דרך המאמרים שלה תוכלי להגיע לפסקי דין בריטים. המון בהצלחה! אדם אשכנזי- מנהל פורום סטודנטים.