לדעתי אין לך מה לדאוג

  • שאלה לעו"ד זיו ביגלמן
    אילן | 01/12/2011 10:25

    עו"ד ביגלמן שלום! אני סטודנט שנה א משפטים. ואני מודאג מאוד לגבי הארכת תקופת ההתמחות,שאלתי בלשכת עו"ד מדור מתמחים ואנו לי שהוגשה בקשה לשר המשפטים להאריך את תקופת ההתמחות אך אין עדיין תשובה. השאלה שלי אם אכן תוארך תקופת ההתמחות האם זה יכלול גם אותי (סטודנט שנה א) .האם יכולים להחיל חוק כזה גם על מי שכבר לומד בפועל? אני מודאג כי לא תיהיה לי אפשרות לעשות התמחות שנתיים כי אני עובד מדינה ועלפ"י התקשי"ר ניתן לצאת לחל"ת לשנה.

    • לדעתי אין לך מה לדאוג
      בנצי | 01/12/2011 10:44

      לדעתי אין לך מה לדאוג כי עד שייכנס התיקון חקיקה הזה זה כבר לא יחול עלייך, אלא רק על מי שעתיד ללמוד משפטים.לא יחילו את זה רטרואקטיבית, כך שלדעתי אתה יכול להיות די שקט. אני סבור שעו"ד זיו ביגלמן יאשר את דעתי...שיהיה בהצלחה!!!

      • תשובה חד משמעית
        עו"ד זיו ביגלמן | 01/12/2011 23:08

        אין לך מה לדאוג. החוק טרם אושר ועד שיאושר לדעתי יעבור זמן רב מאוד ונראה שלי שעד שתקופת ההתמחות תאורך (אם בכלל) אתה תהיה עם עו"ד עם וותק של שנה - שנתיים לפחות. בכל מקרה, גם אם יאושר החוק הוא יחול רק על מי שטרם שנרשם ללימודי משפטים.