קבלת תואר שחסרים קורסים- בלבול עם אישור התמחות

  • זכאות לתואר במשפטים
    אהרן | 28/11/2011 12:20

    שלוםרציתי לשאול האם ניתן לקבל זכאות לתואר במשפטים במידה וחסרים לי שני ציונים. אני יודע שהדבר אפשרי אך איני מוצא עיגון לכך. אשמח לתשובה בהקדם. בתודה מראש. אהרן.

    • קבלת תואר שחסרים קורסים- בלבול עם אישור התמחות
      עו"ד זיו ביגלמן | 28/11/2011 20:52

      אהרון שלום, אתה מבלבל בין קבלת תואר לבין קבלת אישור לתחילת התמחות. תואר במשפטים אתה יכול לקבל רק לאחר שסיימת את כל החובות האקדמיות שלך - כלומר כל הקורסים עם ציון סופי עובר! לעומת זאת - בשביל להתחיל התמחות, אפשר לעשות זאת גם כאשר חסרים לך עד -2 ציונים סופיים כאשר על מנת לגשת לבחינה עצמה אתה חייב לסיים הכל. כלומר נותנים למתמחה פרק של כמעט שנה לסיים את כל החובות שלו על מנת שיוכל להספיק ולגשת לבחינה בכתב