מירב שלום,

  • הייי אני צריכה עזרה!!!!
    מירב | 27/11/2011 01:53

    יש לי עבודה בנוגע לפסק דין אפרופים,כאשר השאלה שנשאלת היא להביא חוק מהפסק דין הנועד לבטל הלכה מפורסמת בדיני חוזים(בהתאם להצעת חוק החוזים סעיף 25)..אני צריכה להביא אזכור מלא של פסק הדין שבו ניתנת הלכה זו...אשמח אם תעזרו ליי!!!

    • מירב שלום,
      אדם אשכנזי | 27/11/2011 08:45

      צר לי אך השאלה שלך מאוד לא ברורה.... ככלל, הלכת אפרופים בטלה ומבוטלת, שהרי סעיף 25 לחוק החוזים תוקן לפני כמה חודשים. עם זאת, ישנם כמה "מלומדי" משפט הטוענים שאין בתיקון דנא כדי להוות חסם להלכה. אינני מסכים עם גישה זאת, לשון התיקון ברורה מאוד, וכן, דברי ההסבר לה אינם יכולים להיות נחרצים יותר. לגופה של שאלתך, הרי שהיא לא ממש מובנת. אם תבהירי אותה אשמח לענות. המשך יום נפלא.

      • הבהרה לשאלה של מירב
        דניאל | 29/11/2011 19:41

        התיקון לחוק (סעיף 25 לחוק החוזים) נועד לבטל את הלכת האפרופים.צריך להביא אזכור של הפסק דין שבו ניתנה הלכה זו (אפרופים).