החוק החדש

  • חשיבות הקורסים
    סטודנטית שנה ב' | 05/11/2011 16:13

    שלום, בעקבות ההוראה החדשה לפיה משרדי עו"ד יכולים לראיין להתמחות רק החל משנה ג' רציתי לשאול מה החשיבות של הקורסים שאני לוקחת לסיכוי קבלה להתמחות. הכוונה שלי היא האם אני רוצה לעשות התמחות בתחום מסחרי ובשל כל מיני שיקולי לוז ושיקולים אישיים המשפיעים על המערכת שעות לא אספיק ללמוד קורסים מסחריים מתקדמים כגון דיני תאגידים ומשפט מסחרי עד אמצע שנה ג', האם בכל זאת אוכל לקבל התמחות בתחום מסחרי בהתבסס על ציונים וקורסים כגון חוזים ונזיקין. כלומר, האם הקורסים המסחריים מהותיים לסיכויי קבלה להתמחות בתחום. תודה רבה

    • החוק החדש
      עו"ד זיו ביגלמן | 07/11/2011 21:35

      שורה תחתונה העיקר הוא ממוצע התואר ורק אח"כ יסתכלו על קורסים ספציפים. הרי טרם החוק החד סטודנטים היו סוגרים התמחות כבר בסוף שנה א' וזאת עוד טרם לימודי תאגידים, נזיקין, משפחה וחוזים .