מקום לימודים

  • לימודי משפטים
    גאולה | 14/09/2011 12:45

    שלום רב, אני מעוניינית ללמוד משפטים , פניתי לשתי מכללות מאחר ואני עובדת בשעות היום.ואני מאוד מתלבטת ביניהן :מכללה אחת קרובה למקום מגוריי ומכללה שניה קרובה למקום עבודתי ,ומאחר והלימודים הם עד השעה 22:00 אני מעדיפה את זאת שקרובה למקום מגוריי. אך המכללה השניה זולה יותר.בנוסף , שמעתי כי המכללה הרחוקה קלה יותר . האם זה נכון שישנן מכללות שהחומר הנלמד קל יותר מאחרת,? אני בת 42 ומאוד רוצה ללמוד.

    • מקום לימודים
      עו"ד זיו ביגלמן | 14/09/2011 19:11

      בד"כ מקום שתנאי הקבלה שלו קלים יותר אז רמת הלימודים בו תהיה יותר נוחה וקלה. אני לא חושב שניתן לומר שמכללה X היא יותר קלה מY. אני מציע לך להגיע למכללות ולנסות להתרשם בעצמך מהן

      • דעתי
        br | 18/09/2011 21:47

        לא מאמין שקיים מוסד שקיבל את אישור המל"ג ועובד בפיקוח המל"ג יירד ברמת הלימודים שלו. מקסימום, הסינון יהיה טבעי בתצורת נשירה גדולה יותר.