עזרה בכתיבת כתב תביעה

  • בקשת סיוע מול חברת סלולאר לנכה.
    ל.ר. | 25/08/2011 23:09

    שלום רב, אני מבקש סיוע בכתיבת כתב תביעה כנגד חברה סלולארית. אני כיום נכה עם 100% אי כושר לצמיתות. מהות התביעה: בהיותי חייל בדרכי להשתחרר מהבקו"מ פגשה אותי מוכרנית בעמדת שירות של חברה סלולארית. כמו בעבר ניסו רבות לצרף אותי ואני הייתי שואל שאלות ותמיד הייתי מוצא פגמים שלא רציתי בגינם להצטרף. היא פנתה ורצתה שאצטרף לתוכנית חיילים. מסרתי לה שזה עתה אני עומד להשתחרר. היא מסרה שלא נורא וכל עוד אני בצה"ל גם אם עוד רגע אשתחרר זה בסדר גמור. שאלתי שאלות: 1. מה הטריק - ענתה שאין טריק. 2. מה העלות? מסרה שזה בחינם, ורק משלמים 50% לערך על הטלפון 9.9 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים וזהו. 3. בנוסף מקבלים 25 דקות כל חודש הטבה. 4. יש אפשרות לתוכנית של 49 אג' לדקה הראשונה ו-29 אג' לדקה השניה ומעלה, ביחידות מניה של 12 שניות. לחילופין אפשרות לשינוי בכל עת ל- 39 אג' מהדקה הראשונה (ביחידות מניה של 12 שניות). בחרתי באפשרות הראשונה ולאחר מכן העברתי ל- 39 אג'. 5. עלות הודעת מסרון אס.אמ.אס 18 אג' לדקה. 6. כמו כן יתנו הטבה של 25 מגה בגלישה סלולארית למשך חודשיים. לשאלתי: מה קורה אחרי 36 חודשים (כי אני רואה קדימה): השיבה, כי התעריפים לא יעלו, כמו כן יפסיקו לגבות 9.9 ש"ח, הסלולאר יהיה שלי, ואמשיך לקבל 25 דקות חינם כל חודש, עד שאחליט לעבור לתוכנית אחרת ו/או לעבור חברה. שמח וטוב לב הסברתי לאמא שלי את הנושא שהיא בעלת הרשאה לתשלום, שלחו לה את הפרקס, היא חתמה והחזירה אותו חתום. לאחר מספר ימים הגעתי לקבל את הסלולאר בפתח תקווה. והתחלתי להשתמש בו. כבר בחודשים הראשונים התחילו הפאשלות: 1. גבו תשלום על אינטרנט או משהו כזה, מיד חייגתי והם הסירו זאת. 2. כמו כן זלזלו בי אז כפיצוי נתנו 6 חודשים פטור מתשלום של ה- 9.9 ש"ח. 3. בין לבין החליטו שנותנים הטבה של סופי שבוע בו המחיר בסופי השבוע יהיה מחצית מהסכום שהסכמתי עליו: משלוח אס.אמ.אס יהיה כ-9אג' למסרון. דקת שיחה תהיה 19.9 אג' לדקה. מהות התביעה: 1.כעבור 36 חודשים המשיכו לגבות תשלום קבוע שעלה עם הזמן וכיום הוא מעל 23 ש"ח לחודש. 2.מעולם לא מסרו בכתב שמגבילים אותי במספר תווים להודעת SMS. ובפועל הגבילו ולכן בהודעות ארוכות לקחו כספים מרובים. כאשר כל נציג שלהם מוסר מספר תווים שונה למסרון 72,96,128 וכיוצ"ב. 3. העלו את התעריפים למרות שבעל פה מסרו לי שלא יעלו את התעריפים כל עוד אשאר איתם. כיום התעריף הוא מעל כ- 55 אג' לדקה. תשלום קבוע מעל 23 ש"ח לחודש, ותשלום SMS גם קצת עלה. איכות הקו לא משהו. 4. כבר הסכמתי להגיע איתם לפיצוי של כ- 1600 ש"ח + תוכנית עבור נכים של 14.7 אג' לדקה אך הם חזרו מהם ולא מוכנים להגיע לפשרה זאת על אף שידעו שבהתחלה דרשתי כ- 10000 שח אם לא למעלה מכך על כל ההטעיה התשלומים שנגבו ביתר, ועוגמת הנפש וזמני הרב שהשקעתי במכתבים והטעייתם אותי במענה של מנהלים שסותרים אחד את השני(שיחות מוקלטות). 5. אחרי 13 מכתבים נמאס לי ואני מבקש תביעה כולל עוגמת נפש וכל הזמן שהלך לי על מכתבים. 6. יובהר שבמהלך מכתבים אלו סתרו הם אחד את השני, כמו כן דורשים הם תשלום של כ- 14 ש"ח לפירוט אס.אמ.אס לכל חשובנית וחשבוניתשנעשתה מעל שנה אחרונית (גם במענה שלהם הטעו ומסרו שניתן לראות באתר 3 שנים אחרונית). 7. טענה חדשה שנשמעה בשבועות האחרונים מסרה שהיינו אמורים לקבל חוברת ברגע ההצטרפות שבה מפורט שיש הגבלת תווים של 70 תווים להודעת אס.אמ.אס. מעולם לא קיבלנו כזאת חוברת. 8. אין לנו את ההסכמים, ומה ששלחו לרוב הם הסכמים חלקיים ו/או הסכמים שלא קשורים לקו הזה תוך שמנסים להטעות אותנו. אודה סיוע בכתיבת כתב תביעה. ואם יש אפשרות לציין ציטטות וכו' מפסקי דין בנושאים דומים אודה מאוד.

    • עזרה בכתיבת כתב תביעה
      עו"ד זיו ביגלמן | 26/08/2011 14:13

      קשה לי להאמין שמישהו יהיה מוכן לעזור לך בחינם (הלוואי ואני טועה) כי להכין כתב תביעה עפ"י הנסיבות שציינת יקח באזור ה 2-3 שעות של עבודה כולל לעבור על כל החומר ולשמוע ממך את הסיפור במלואו. אני חושב שיש גופים משפטיים התנדבותיים שאמורים לעזור לנכים - תנסה לחפש את הגופים האלה ואולי הם יעזרו לך כי אני בהחלט חושב שהתביעה שלך תתקבל!

      • מבקש לקבל ארגונים כאלו שמסייעים לנכים.תודה מראש.  לת
        ל..ר. | 26/08/2011 15:16