טרום התמחות

  • טרום התמחות בירושלים
    רונן | 20/07/2011 21:17

    שלום אני לומד משפטים באוניברסיטה העברית שנה א רציתי לדעת איפה ניתן לחפש מקום לטרום התמחות ? ומה השכר שנותנים ? ומה היקף השעות שעלי לעבוד

    • טרום התמחות
      אורן המקורי | 23/07/2011 11:52

      היקף השעות משתנה ממשרד למשרד ואין משהו קבוע. השכר מתחיל משכר מינימום לשעה ולפעמים יותר. הדבר גם תלוי משרד. לחפש אפשר הן דרך אתרים שונים (כמו למשל באתר לשכת עורכי הדין יש חלק של מודעות דרושים וכמו-כן, בכל אתר דרושים אחר. אתה גם יכול לפנות להכוון תעסוקתי אצלך בפקולטה אני בטוח שהם יכולים לעזור לך).

      • יש המון משרות במשרד המשפטים
        ד | 23/07/2011 23:53

        תחפש בגוגל אתר משרד המשפטים, בדרושים שלהם במשרות זמניות מופיעים כל הזמן גם משרות לטרום התמחות. אפשר בפרקליטות מחוז י"ם פלילית, אזרחית, בבג"צים, במדינה אזרחית או פלילית, בסנגוריה, בקיצור יש מבחר, צריך רק להכנס כל כמה ימים לאתר ולראות. החסרון: המשכורת. שכר מינימום. היתרון: ברוב המקרים אנשים נחמדים, עבודה נחמדה, וכמובן מצוין לקורות חיים. אם אתה רוצה במשרד פרטי כמובן תרשם בקודקס לזה. בהצלחה!

        • חיפוש טרום
          עו"ד זיו ביגלמן | 04/08/2011 15:32

          לחפש בכל מקום, במשרד המשפטים, בכל לוחות הדרושים, בהכוון התעסוקתי של הפקולטה ועוד. אין ספק שלחפש התמחות וטרום התמחות היא עבודה בפני עצמה