עצה

  • חייב עזרה לגבי לימודים
    אייל | 19/07/2011 18:34

    שלום שמי אייל ואני בן 33 ושוקל להירשם למשפטים באחת המכללות ,אני שוקל זאת בכובד ראש כיוון שאני חושש איך יסתכלו עליי במשרדים כשאהיה בן 38 עם תואר של מכללה ללא כל ניסיון,מה גם שחוששני מהבחינות המכשילות של הלישכה...האם כדאי בכל זאת כל ההשקעה?אודה לעזרתכם

    • עצה
      עו"ד זיו ביגלמן | 19/07/2011 20:59

      שורה תחתונה ההצלחה תלויה רק בעצמך. לפי איך שאתה שואל לדעתי אתה לא סגור על עצמך, המקצוע באמת נמצא במצב מצוקתי מבחינת עורכי הדין הצעירים וההצפה. אתה חייב לקחת בחשבון כי מתמחה בד"כ מרוויח שכר מינימום וגם עו"ד מתחיל בד"כ משתכר בין 6 -8 ברוטו. הגיל הוא גם פקטור במיוחד אם יש משפחה ומשכנתא. כמובן במידה ואתה משוכנע כי יש לך את כל הכלים להצליח ואתה מאמין ביכולות שלך אז בהחלט היית ממליץ כן ללמוד. הכוונה שלי היא מידת ההשקעה שאתה מוכן להשקיע בלימודים ובדחיפה שלך עצמך קדימה כמו לעבוד כטרום מתמחה ואולי להתנדב במסגרות הסדנאות של הפקולטות וכו' בהחלט אני מבין את ההתלבטות שלך בהצלחה