למלכי, אתה אחרי סיוט מועד מאי??

  • אשא עיני אל ההרים - מכתב לשר המשפטים
    מלכי | 19/05/2011 22:13

    לכל הסטודנטים שבדרך למבחני הלשכה. שתהיה לכם ויה דולורוזה יותר קלה משלנו. מועד מאי 2011 היה מבחן רשלני ומזלזל בכל מה שהשקענו: שלוש וחצי שנות לימוד, ממון רב, שנת התמחות ושלושה חודשי לימוד אינטנסיביים קשים מנשוא. ושלא תגידו שלא אמרנו לכם...

    • למלכי, אתה אחרי סיוט מועד מאי??
      שני | 21/05/2011 06:49

      אשמח לקבל טיפים אני ניגשת במועד נוב' וחרדה אחרי מה שאתם עברתם...

      • לכך נועד מכתבי - לעורר את כל הסטודנטים לקראת הבאות
        מלכי | 22/05/2011 07:31

        שני, אנא הפיצי מכתבי לכל הסטודנטים עימם יש לך קשר. חשוב מאד שנתריע מראש על כשלים בהכנת המבחנים. לכשעצמי הגשתי השגות ואני מייחלת שיהיה שר המשפטים בעזרינו, מאחר שהוא הצהיר מפורשות כי הוא לא היה מצליח לעבור מבחן זה. הוא לא היה עובר לא בגלל חוסר כישורים משפטיים אלא הוא כנראה יודע היטב שהשאלות נוסחו בזלזול וברשלנות, לא נבדקו טרם שהיגישום לנו לנבחנים ושמטרתם נובעת ממניע פסול. אני יודעת שכעת אתם מצויים בעת קשה של בחינות ועבודה ולחצים לא פשוטים. אבל כדאי מאד להתעורר כיוון שמחכה לכם תקופה יותר קשה של התמחות ושלושה חודשי הכנה לבחינה (בשבילי ובשביל כל אחד מחבריי - הייתה תקופה מסוייטת). לכן ה ת ע ו ר ר ו !!!! שיהיה לך ולכולנו מבחן הוגן שכולו תום לב! בהצלחה! מלכי מרידור

        • באיזו מכללה למדת?
          גיורא | 01/06/2011 13:52

          אני חושב שהמכתב מוגזם. למדתי באוניברסיטה, והמבחן היה סביר בהחלט.

          • גם אני למדתי באוניברסיטה
            נתנאל | 04/06/2011 17:22

            כלכלה. מה הקשר היכן למדת. הבחינה הזו היתה קשה והרבה אנשים, גם תלמידי אוניברסיטה הוציאו בה ציונים נמוכים. זה כבר לא שייך למוסד בו למדת. לך תשתחצן בבקשה במקום אחר.