מוסד לימודים

  • שאלה .................
    רונן | 22/04/2011 05:18

    אני רוצה ללכת ללמוד משפטים בשנה הבאה יש לי בגרות טובה מאוד אבל במבחן הפסיכומטרי קיבלתי ציון די נמוך על מנת ללמוד משפטים באוניברסיטה שאלתי איזה מכללה הכי כדאי ללמוד ? ומה יותר טוב קרית אונו ,המכללה בנתניה ,שערי משפט

    • מוסד לימודים
      עו"ד זיו ביגלמן | 22/04/2011 14:39

      כל המוסדות שציינת הם פחות או יותר באותה רמה. תבדוק מי הכי קרוב לביתך, מי יש מלגות יותר טובות שמתאימות, מסלולים נוחים ותחומי התמחות שמעניינים אותך

      • בתור סטודנטית במרכז האקדמי בר"ג
        לירז | 01/05/2012 16:34

        אני ממליצה לך על קריית אונו הכי נורמלית מבין כל המכללות שציינת כולל ר"ג.

    • ישנן אופציות נוספות
      גד | 12/05/2011 16:06

      ספיר-בדרום- אותה רמה אך שכ"ל אונברסיטאי (חסכון של כ 50,000 שח לתואר). או המכללה למנהל שהיא גם באותה רמה אבל ממוקמת טוב ויש שם חברה נחמדים.