תודה על העידוד

  • לציבור הסטודנטים למשפטים
    יואב | 03/04/2011 21:01

    בס"ד. שלום שמי הוא יואב ואני חודש לפני בחינות לשכה. ברצוני להגיד לכם משהו ,לאור הכתבות שמתפרסמות השקם וערב על כך שהיום כולם לומדים משפטים,השוק מוצף המקצוע ירד ברמתו ועוד מילות "עידוד" של אנשים צרי עין שמן הסתם עוד תתיקלו בהן בחברה שבה אתם חיים. אך חברים אל תיתנו לזה להוריד מהמוטיבציה שלכם כלל.הרימו ראש יש לכם על מה להיות גאים ללמוד קרוב ל4 שנים להתמחות שנה בתנאים לא תנאים ואח"כ בחינות לשכה שמוציאות את המיץ אז היו גאים !! זאת לא גוזמה ומי שאומר לכם שכל אחד היום לומד משפטים הגידו לו -נכון מה אתה מחכה מה עוד לא נרשמת??? ועוד מילה קטנה ,אל תזלזלו בלימודים ,אל תלמדו רק בשביל לעבור את הבחינה ,תחיו את המשפטים את הפסיקה את החקיקיה כך רמתכם תעלה ויהיה לכם יותר קל גם בראיונות להתמחות וגם בעזרת ה' בבחינות לשכה!! יאאלה ניפגש בבית המשפט!!!

    • תודה על העידוד
      יוסף | 04/04/2011 12:34

      טוב שלפעמים אנשים כמוך כותבים כאן, חבל שזה לא בתדירות יותר גבוהה,הרוב משתדלים לדכא...

      • כל הכבוד!!!
        עו"ד זיו ביגלמן | 07/04/2011 14:18

        בהחלט הודעה מעודדת!!!

        • תודה על העידוד,גבר
          קורן | 15/05/2011 13:22

          ( למרות שכולנו יודעים שהכל חרטא השוק מוצף עד כלות.)

          • קורן ידידי
            נירו | 15/05/2011 15:00

            בפורום הזה (בניגוד לפורום"בחינות לשכה" , או פורום "עו"ד צעירים") צריכים להשתדל להיות "פוליטקלי קורקט", כלומר לעצום עיניים ולא להתייחס למצב הקשה של עו"ד בארץ אלא לומר "הכל טוב" " תמשיכו בהמונייכם להציף את השוק" וכו' וכו' בטח תקבל תגובות נזעמות של כל מיני תמימים שחובשים בשעות אלה את ספסלי הפקולטות למשפטים , ויצטרפו בקרוב לאלפי עו"ד מובטלים. להתראות בקרוב ב- 100,000 עו"ד..חחחחח...