מצחיק

  • סדרי דין בפלילי עזרה לבחינה במכללה תודה !
    רונן | 29/03/2011 14:21

    א. כללי צירוף אישומים - לא ברורים לי לגמרי ואשמח להבהרה מאוד. ב. הסמכות המקומית בפלילי . יש עדיפות למקום המגורים של הנאשם או למקום ביצוע העבירה? לא מבינים את זה מהסעיף. ג. איפה מופיעים כללי ההתיישנות? ד. באחד השיעורים הסביר המתרגל עו"ד אפי צמח ש"תיק משה קצב הוא חרפה". לא הבנתי למה אבל נראה לי שאני רוצה להבין כי יש מבחן. מישהו יכול להסביר איזה בעיה הייתה בו עם סדרי הדין הפלילי?

    • מצחיק
      יקיר | 05/04/2011 19:04

      התיק הזה הוא חרפה מכל כך הרבה כיוונים שקשה מאוד לדעת למה הוא התכוון :) בהצלחה!

    • משה קצב
      דנית | 09/04/2011 20:33

      לא לעניין התבטאויות כאלה במכללות. כל אחד מרשה לעצמו לפתוח את הפה בביקורות

      • הפרעות קשב וריכוז ייעוץ משפטי
        ליטל | 14/04/2011 01:54

        התחלתי לעסוק בכתיבה שיווקית על אופניים חשמליים כטיפול לילדים בעלי הפרעות קשב וריכוז וצריכה ייעוץ משפטי בנושא.