תעשי לעצמך טובה גדולה ואל תיכנסי לתחום הזה

  • הסבה ללימודי משפטים
    מאיה | 20/02/2011 16:02

    שלום, יש לי תואר שני מהאוניברסיטה העברית ואני מעוניינת לעשות הסבה למשפטים. ההתלבטות שלי היא בין אוניברסיטת בר-אילן לבין שתי המכללות היותר "נחשבות" שהן המכללה למנהל והבינתחומי. אני מתלבטת בשני היבטים: רמת הלימודים ומערכת השעות. הבנתי שבאוניברסיטה מערכת השעות לא תאפשר לי לעבוד משרה מלאה ואילו במכללות אוכל לעשות זאת (במכללה למנהל לפחות). האם כדאי ושווה לעשות את המאמץ ולהתקבל לאוניברסיטה או להרשם למכללה שתאפשר לי לעבוד במקביל? כיצד רואים המשרדים השונים כיום את בוגרי המכללות שציינתי? האם עדיין יש פער גדול ביניהם לבין בוגרי האוניברסיטאות? חבל לי לבזבז כמה שנים וכסף רב ולגלות שיש העדפה מובהקת לבוגרי אוניברסיטאות. אודה לתשובתך!

    • תעשי לעצמך טובה גדולה ואל תיכנסי לתחום הזה  לת
      עוגמת נפש | 20/02/2011 20:18

    • שוב יחסי ציבור?
      ב | 21/02/2011 01:02

      "יותר נחשבות"? כמה משלמים לכם בשביל הטוקבקים האלה? חחחחחחחחחחח

    • המכללה למנהל
      גדי | 22/02/2011 11:24

      . דינה ככל המכללות, הן פחות "נחשבות" מאוניברסיטאות באופן משמעותי. אין זה אומר שלומדים במכללות פחות, אלא שהמשרדים מעדיפים אונ'. זה ביחס למככלה למנהל שאינה עדיפה בכלום על מכללה אחרת. באשר לבינתחומי- נ"ל שהוא "נחשב" לא פחות מאונ'. דומני שכל תשובה אחרת הינה מונעת ממניעים פסולים.

      • אוניברסיטה - מכללה
        עו"ד זיו ביגלמן | 22/02/2011 21:22

        אין כל ספק ואין כל מחלוקת כי לבוגר אוניברסיטה תהיה עדיפות על בוגר מכללה ולא משנה באיזו מכללה הוא למד. כמובן שיש מעיין מדרג בתוך המכללות אך עדיין אין מה להשוות בין אוניברסטיה למכללה ולדעתי ככל שהזמן יחלוף ההבדלים רק יגדלו כי המקצוע פשוט מוצף לחלוטין