תודה למשיבים- נא לא להידחק יש מקום לכולם חבל עליכם

  • עזרה מסטודנט/ית מצפון הארץ
    אנונימוס | 31/01/2011 07:02

    זו לא הצעת עבודה אני מבקש ממישהוא שיציל אותי ממש כך אני מוגדר כנכה צה"ל וביטל"א בסך משוקלל של 82% נכות משוקללת ו-105% אי כושר עבודה אני בן 65 לאחרונה אימי החורגת גם ניפטרה וכרגע אני רואה אצל רשם הירושות שאחותי ניצלה אותי ואת אחי שהוא נכה נפש והיא האפוטרופה החוקית שלו האים יכולה היא לתת לו לחתום על מיסמכי וויתור? או לאחר שאבי ניפטר אולי לפני כן הדירה שבה חיו היא אמא ואבא ואחי לפני שיצא להוסטל במירמה ובשקט מכרה את הדירה שהייתה ברשות אבי ואמא החורגת שלי בת"א וקנתה דירה אחרת שנירשמה עדיין בחייו על שמה ושם אחותי לאחר שאבי הייה עיוור וסיעודי וקשיש מאוד היא הייתה צעירה ממנו בכעשרים שנה אני מבקש את עזרתכם כדי לצאת מבעיה זו ואני שוב מציין שזו לא הצעת עבודה ולכן היתייחסו אליה בהתאם ותענו לה כך אני מקווה oto_1@walla.com זה הדו"אל שלי סליחה ותודה שקראתם זאת ובכלל היתייחסתם בכלל ע"י קריאה שלו

    • תודה למשיבים- נא לא להידחק יש מקום לכולם חבל עליכם
      אנונימוס | 05/02/2011 07:17

      וואללה קיבלתם אחלה חינוך באוניברסיטה / או במיכללה בה אתם "לומדים"אין פרו בונו אצלכם ב לב מה גם שזה מצריך מיכם עזרה פעוטה תמורת תשלום, כמקובל לגילכם ולשנה בה אתם נימצאים

      • אנשים פה אחראיים
        א | 06/02/2011 20:52

        עם כל הרצון לעזור, סטודנט למשפטים טיפוסי אינו משופשף די בכדי להתעמת עם מצבים כמו שתיארת. לדעתי נסה בפורום עורכי דין. בהצלחה.

    • יש משמעות לניכתב ולקרא אני יודע.
      אנונימוס | 15/02/2011 04:39

      • ולא חינמי-שכחתי להוסיף קודם לכן.
        אנונימוס | 15/02/2011 04:47

        oto_1@walla.com נא לא לדאוג בהקשר לכללי לישכת עורכי הדין כי הכל יעשה בתשלום ושום דבר לא יהייה חינמי כאן