תראה אריאל,

  • התלבטות לגבי לימודי משפט וכלכלתם.
    אריאל | 04/01/2011 18:39

    היי כולם,אני מתלבט מה לעשות עם הלימודים האקדמיים שלי..אני לא יודע איך לשלם עליהם, ומהבנק שלי מזרחי טפחות אמרו שיש הלוואות דיי נוחות לסטודנטים.מצד אחד להורים שלי אין הרבה כסף לעזור לי, אני חסכתי אבל לא מספיק והפקדון של משהב"ט לא באמת מכסה הכל.. ומצד שני אני לא בטוח שכדאי לי להיכנס ללחץ כספי וכאלה..מה אתם אומרים?

    • תראה אריאל,
      שרה | 05/01/2011 21:05

      ההרגשה שלי נוצרה בשנים האחרונות היא שמירב הסטודנטים הם לא האנשים הכי עשירים שיש. לדעתי לך על ההטבה מטפחות אם היא נוחה לך, גם לדעתי אתה אמור לקבל את הכרטיס סטודנט שלהם ששמעתי שהוא דיי מוצלח.לדעתי העצמאות שלך והיכולת להתרכז יותר חשובות כרגע ללימודים.

    • אין מה לעשות - תבדוק מלגה
      עו"ד זיו ביגלמן | 05/01/2011 21:05

      תבדוק מלגות אפשריות. לדעתי יש בנקים שיציעו לך הלוואה ללא ריבית אם תעביר אליהם את החשבון. אין לך מה להפסיד - גש לכל הבנקים ותבדוק מה הם מציעים לסטודנטים. אני משוכנע שאתה תמצא הלוואה טובה

    • תשתדל, תסיים.
      יהודה | 08/01/2011 14:44

      מלגות - כול שנה המכללה מחויייבת לתת מלגת סוציו אקונומי בהתאם לאחוז שכר לימוד שאתה משלם, מה גם שיש הלוואות נוחות לסטודנטים בבנק מזרחי. אני רק אומר לך בתור אחד שלקח הלוואה חיצונית- אל תתקרב לחברת כלל מימון היא תשתה לך את הדם אני אומר לך תברח ממנה כמו מאש. חברת כלל היא חברה שמטרתה לעשוק את ציבור הסטודנטים- עדיף לך להפסיק ללמוד מאשר לקחת מהם הלוואה. מניסיון אישי. אני אולי כמוך או יותר גרוע הסתדרתי לבד, וב"ה אני מסיים שבוע הבא את לימודיי המשפטים, עם עזרה של המכללה, עם עזרה שלך מלגות ועם הלוואות עד שנה הבאה, רק אל תיקח הלוואה מחברת כלל מימון אני מבקש.

      • -  לת