אני לומדת באונו

  • איזו מכללה עדיפה?
    עומר | 20/11/2010 13:13

    מה עדיף? לסיים במכללה למנהל בציון 80? או קרית אונו שערי משפט ורמת גן בציון 90? דעתכם חשובה לי מאוד, כי אני אחרי הרבה התייעצויות עם חברים ועדיין לא יודע איפה ללמוד!!

    • אני לומדת באונו
      תמר | 21/11/2010 01:20

      קצת מוזר לי הסדר שהצגת אבל אענה:אין סיבה שתוציא במכללה למנהל שמונים ובקרית אונו 90 מאחר ובשתיהן יש נרמול. אני יודעת גם שאונו מתפתחת בקצב מהיר מאד. חד משמעית, כמות הסטודנטים שעוברים את ה 90 שם היא קטנה מאד.

      • לא פשוט
        מיקה | 01/12/2010 17:27

        בלימודי משפטים ממוצע 90 נחשב מאוד גבוהה וקשה להוציא, אבל היום עם כל המתמחים שיש ועם כל התחרות באמת צריך להשקיע יותר מפעם. הכל הולך ונעשה קשה יותר כי השוק מוצף.

    • לפי תפיסת השוק את מוסדות הלימוד שאינן אוניברסיטאות
      שמרית | 21/11/2010 10:36

      ללא ספק המכללה למנהל

    • וואלא..
      סטודנט | 16/01/2011 10:45

      ראשית, ראוי לציין שאני סטודנט באונו. איני יודע אם קל יותר להצליח במי מהמוסדות. לענ"ד, יש עדיפות מסוימת למכללה למנהל על אונו בהיבט של ה "סטיגמה". עם זאת, יש עדיפות רבה בהרבה תחומים אחרים לאונו (סגנון חברתי, מרצים, יחס ההנהלה ועוד). גם מאונו ניתן להתקדם ולהצליח. אני עצמי סגרתי התמחות בפרקליטות. בשורה התחתונה יש הפרש קטן לפה ולפה ואת צריכה לעשות את השיקול שלך מה תעדיפי. בהצלחה!

    • ברור שלמכללה למנהל
      גל | 18/01/2011 13:32

      אני לומדת בבינתחומי - שנה שלישית אשרך שאתה חושב על ממוצע 90 זה מאוד גבוה ומאוד קשה להשיג. אם יש לך אפשרות תלך ללמוד במכללה למנהל מנסיוני ונסיון חבריי לגבי ראיונות לסטאז' כמעט ולא מסתכלים על בוגרי מכללות מלבד הבינתחומי והמכללה למנהל הסיבה היא שברבות מהמכללות הללו אין נרמול- ויש מבחנים קלים מדי וציונים מופרכים. לגבי מכללת קריית אונו אני מכירה כמה אנשים שלומדים שם במקביל אלי הרמה המקצועית מאוד מאוד נמוכה - החומר פשוט מגוכך בהשוואה לשלנו- ובשוק יודעים את זה .אם אתה מתקבל למכללה למנהל ללא כל ספק לך לשם.

      • גל, יש לי תחושה שאת מושתלת.
        לגל | 17/05/2011 16:11

        רמת הלימודים בשאר המכללות אינה נמוכה יותר.עובדה  שמכללת נתניה זכתה בשנתיים בחידון המשפט הישראלי. לא אתפלא אם עוד משרדי עורכי דין מודעים לכך.