תחרות קשה

  • אנשים חיים בסרט
    דנה | 19/11/2010 12:42

    לפני שניה הגבתי על כך שאני בשנה ג' עם ממוצע 76... הספקתי לקרוא כאן כל מיני תגובות של אנשים וכולם חושבים שיש צורך בממוצע 90 ומעלה אין ספק שממוצע כזה יכול להיות נחמד מאוד בפועל לא כל סטודנט מחזיק בממוצע 90 . ואני לא חושבת שציונים משקפים ידע של בנאדם אני יודעת שהממוצע שלי לא משקף דבר ולא חצי דבר ,יחד עם זאת אני מבינה שניתן לכך משקל רב בעת בחירת הסטודנט להתמחות. צר לי אע"פ שגם די מובן...

    • תחרות קשה
      עו"ד זיו ביגלמן | 19/11/2010 13:34

      אין מה לעשות בעניין יש תחרות מאוד קשה על כל משרה וברור לכולם שיש עודף של עורכי דין מתמחים וסטודנטים. למרות זאת אין לי כל ספק כי מי שדוחף את עצמו ומאמין בעצמו ימצא התמחות. אני ממליץ לך לא לרשום את ממוצע הציונים בקו"ח וכמובן לא לצרף את גיליון הציונים כי הוא לא יתרום לך. רק אם מבקשים ממך ישירות תשלחי.

      • תודה
        דנה | 19/11/2010 14:07

        תודה על תשובתך המהירה. היות ואני מעוניינת להיות עו"ד עוד מכיתה ג' אין לי כל כוונה לוותר רק מפני שהציונים שלי לא בשמיים אין לי ספק שאני אדחף את עצמי הכי רחוק שאפשר והשמים הם הגבול... ומכאן אני פונה גם לסטודנטים שמתאמצים ממש ומוציאים ציונים נמוכים הרי בסופו של דבר כאשר מקבלים את התואר חובת ההוכחה היא עליך לא משנה מה הממוצע ואיפה למדת... אז לחנונים שבינינו כל הכבוד ובהצלחה... לאלא שקצת יותר קשה אל תאמרו נואש עוד תגיעו..

        • תודה
          דנה | 19/11/2010 14:11

          אלא=אלה

          • תתפלאי דנה
            נוי | 29/11/2010 09:42

            אבל 90% מסטודנטים שלומדים משפטים רצו להיות עורכי דין מכיתה ג'. את לא לבד ובכל זאת , רק כאשר תסיימי את הלימודים תביני באיזה ביצה את נמצאת חלק גדול מהחולמים מכיתה ג ' מאכלסים את לשכות ההאבטלה חלקם האחר פשוט קם ועזב ורוב אלה שמנסים להגשים את החלום מכיתה ג' מרוויחים משכורת של מאבטח ב ה צ ל ח ה

            • הדרך ארוכה ומפותלת
              דנה | 29/11/2010 18:43

              אין לי כל כוונה לעסוק במקצוע שאני לא אוהבת אם אני אראה שזה לא בשבילי אני עושה אחורה פנה קדימה צעד זה ש"ביזבזתי" שלוש שנים וחצי מחיי ועוד 100 אלף על לימודים לא יעצור אותי יחד עם זאת אני כן מאמינה בעבודה קשה אין אצלי קיצורי דרך.אני מבינה שאת/ה כבר היית שם???אם כן שת/ף אני אשמח לשמוע