בית הספר למשפטים במכללת ספיר

  • פקולטה למשפטים-מכללת ספיר
    אמיר | 08/10/2010 20:25

    שלום, אני בוגר תואר ראשון במדעי המדינה ושוקל להתחיל ללמוד משפטים תואר ראשון בספיר, מישהו מכיר ויודע איך הרמה במכללה ואיך שוק העבודה יסתכל על בוגריה?, יש מצב שיורידו לי את הקורסי בחירה ויקצרו לי את התואר מ3 שנים וחצי ל-3? לא עדיף ללמוד במסלול לתואר של אקדמאים במכללה למנהל? תודה רבה על העזרה!

    • בית הספר למשפטים במכללת ספיר
      שמעון | 09/10/2010 11:22

      שלום, תכנית לימודי המשפטים בספיר היא תכנית אוניברסיטאית כלומר - שלושה ימי לימוד מלאים ועוד כדאי להקדיש זמן במהלך השבוע לספריה ולימוד נוסף. התכנית גובשה על ידי סגל נבחר של בית הספר למשפטים באונ ת"א. בנוסף הנוכחות היא חובה. כלומר - אם אתה שוקל לחפף בלימודי ערב והשתתפות חלקית כמו במכללות במרכז הארץ, זה לא המקום. תנאי הקבלה הם מינימום ציון 600 בפסיכומטרי וראיון קבלה. השנה עמד הציון הממוצע של המתקבלים על 640 והתקבלו רק 40% מהפונים. השגיך בתואר הראשון שכבר למדת יסייעו לך בראיון הקבלה אך לא יפחיתו מדרישות המינימום לקבלה ולא יפחיתו משעות הלימוד שעליך להשלים לתואר LLB של ספיר. אתה מומזמן לפנות אלינו בכל עת. 077-9802802 בהצלחה שמעון, מרכז הייעוץ והרשמה, המכללה האקדמית ספיר

      • שמעון היקר
        סטודנט מאוניברסיטה | 14/10/2010 15:12

        "אם אתה שוקל לחפף בלימודי ערב והשתתפות חלקית כמו במכללות במרכז הארץ, זה לא המקום"? אני לא חושב שהמוסד שאתה ממליץ עליו, מכללת ספיר (ש99% ממי שילמד שם משפטים לא ימצא התמחות ראויה כי זו מכללה חדשה בשוק מוצף ממילא) יכול להתנשא מעל אף מכללה, קיקיונית ככל שתהיה. אחרי כמה שנים בהן בוגרי ב-י-ת ה-ס-פ-ר (ולא הפקולטה) למשפטים בספיר ישתלבו בהרצוג פוקס נאמן, גולדפרב, מיתר ויגאל ארנון, תוכל גם אתה להתנשא על שאר המכללות יחד עם האוניברסיטאות. עד אז תנסה לנתב את עבודת היחצנות שלך לטובת המוסד שלך, ולא כנגד מוסדות לימוד אחרים.

        • מסכים איתך ב 100%
          אלין | 14/10/2010 17:58

          בזיון למכללת ספיר!!!