פיקוח על מרצים

  • פיקוח על מרצים
    פלונית | 12/09/2010 22:47

    אינני יודעת אם זהו הפורום הנאות לשאול שאלתי אך בכל מקרה אשמח להכוונה. בכל המכללות והאוניברסיטאות ישנו "תקנון סטודנטים" אבל מבדיקה שראיתי לא מצאתי "תקנון מרצים" . שאלתי, מי מפקח על מרצים? האם קיים "תקנון מרצים"? האם המועצה להשכלה גבוהה? בתודה מראש ובברכת שנה טובה

    • פיקוח על מרצים
      עו"ד זיו ביגלמן | 13/09/2010 23:36

      לכל מוסד יש "בית דין משמעתי" פנימי. אם אינני טועה כל מרצה כפוף לתנאי התנהגות ואתיקה מסוימים שבהם הוא חייב לעמוד.

      • חבל..
        נדב | 27/09/2010 01:54

        כן, רק חבל שהם ממהרים ללמד אותך כבר בשבוע הראשון בקורס בדיני חוזים פס"ד שבהן בית המשפט אינו רשאי להתערב ע"פ סע' 33 לחו"ח כללי...

        • מרצים באוניברסיטה מול מרצים במכללה
          אורנה | 11/10/2010 20:45

          אני עשיתי את התואר הראשון באוניברסיטה. לא הכרתי את המרצים שלי, הם היו פשוט לא נגישים. חברה שלי שלמדה בקריה האקדמית אונו כל הזמן התרברבה ביחס האישי שהיא מקבלת מהמרצים... מעצבן