לא שתול של אף אחד!!

  • לעבור או לא?? מה דעתכם??
    ori | 01/09/2010 21:09

    סיימתי שנה א' בקריה האקדמית אונו בציון 88 (בלי יותר מידי מאמץ..), אני שוקל לעבור למכללה למנהל או לבינתחומי להמשך התואר. מה דעתכם ללכת על הצעד הזה? יש הבדל ברמת קושי הלימוד? הרבה יותר קל למצוא התמחות אם אתה בוגר מוסד מסויים? כל עצה/דעה תעזור.. תודה.

    • לא שתול של אף אחד!!
      ori | 01/09/2010 21:15

      חברה אני לא שתול של אף חברת שיווק או חרטה מסוג זה. במקום לענות על השאלה הפשוטה ולחוות את דעתכם הכנה אתם מתעסקים בשטויות של שתול או לא. אין לי עוד הרבה זמן להחליט אז אנא בואו נתקדם.

      • אתה לא סתם שתול...
        נו באמת | 01/09/2010 22:28

        אתה שתול עקשן.באמת, מי שישמע שאם לא תקבל תשובה בפורום הזה לא תוכל להתקדם. חסר את מי לשאול בחוץ?

      • השאלה היא למה אתה רוצה לעבור
        ניר | 01/09/2010 22:39

        אם הסיבה היא שמו של המוסד - המהלך לדעתי מיותר לגמרי. מכללת אונו התפרסמה לחיוב בשנים האחרונות ותנאי הקבלה שם גדלו. לגבי רמת הלימודים, אין לי מושג איך זה באונו בשביל להשוות. באופן אישי שנתי הראשונה במכללה למנהל הייתה די קלה והוצאתי ציונים גבוהים יחסית (שנה ראשונה במשפטים לא קשה במיוחד) אבל אין לי מושג עדיין איך השנה השנייה שמעתי שהיא יותר קשה. לגבי הבדלים בין המוסדות. לדעתי הוויכוח מתחלק לשתי דעות: אלה שלא מקבלים תלמידי מכללות בכלל , ואלה שמקבלים את המצטיינים שבהם. בכל מקרה מעבר מומלץ לדעתי רק לאוניברסיטה.

        • לניר
          ori | 02/09/2010 00:10

          אחי אני מעוניין לדבר איתך כדי להתייעץ. יש אפשרות לקבל ממך טלפון/מייל/פיסבוק?

          • בטח אחי
            ניר | 02/09/2010 00:48

            המייל שלי הוא nirst1983@walla.com

    • מעבר מאונו
      טובה - קריה אקדמית | 01/09/2010 22:34

      הי אורי,שמי טובה ואני מנהלת הרישום של הקריה האקדמית אונו. אשמח לדעת מדוע אתה מעוניין לעבור . אם תוכל ליצור עמי קשר זה יהיה מצויין . הטלפון שלי 03-5311863 . המייל tova@ono.ac.ilאשמח לשוחח אתך (-:וטובה