כאילו שמאמינים שהשאלה הזאת אמיתית

  • לעבור או לא?? מה דעתכם??
    ori | 01/09/2010 11:09

    סיימתי שנה א' בקריה האקדמית אונו בציון 88 (בלי יותר מידי מאמץ..), אני שוקל לעבור למכללה למנהל או לבינתחומי להמשך התואר. מה דעתכם ללכת על הצעד הזה? יש הבדל ברמת קושי הלימוד? הרבה יותר קל למצוא התמחות אם אתה בוגר מוסד מסויים? כל עצה/דעה תעזור.. תודה.

    • כאילו שמאמינים שהשאלה הזאת אמיתית
      צחוק מהעבודה | 01/09/2010 14:48

      שוב שלום למחלקת יחסי הציבור של המכללה למנהל :)

      • ממש לא
        ori | 01/09/2010 14:54

        ממש לא, אמיתי לגמרי. נא לא להתייחס לבחור/ה מעלי, אני מבקש שכן תענו לי. וגם את/ה מוזמן לחוות דעתך.

        • אז הנה תשובה אמיתית...
          צחוק מהעבודה | 01/09/2010 15:09

          אני לא מכיר אחד באונו שהוציא ציונים כמו שלך בלי יותר מדי מאמץ. עצם שליחת שאלתך ההזוייה לפורום אינטרנטי אנונימי כבר מסבירה הכל.הבעייה, שהיה פה דיון שלשמחתכם נמחק - אבל כנראה שאינכם יודעים שמנועי גוגל שומרים את התכנים (CACHE).מצורף קישור לדיון שנמחק. מי שיקרא עד הסוף ילמד שיעור הסטורי ביחסי ציבור מקוונים. ומילה נוספת אליכם, מחלקות שיווק: אם זה יימשך, אנשים רבים יכולים לשאול שאלות וקשות. גם לי קל לטעון שלא התאמצתי להוציא 92 במכללה למנהל ושאני מבקש לעבור.ובכל זאת אנסה לענות (אתה יודע, ספורט...): אינני ממליץ לעבור. מדובר במכללה מכובדת ומוערכת למדי, יותר מהרבה מכללות שאת שמן לא אציין.כמעט שכחתי.. הקישור:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:y6WWGsW7rR0J:www.lawforums.co.il/ObjDoc.asp%3FPID%3D261654%26OID%3D261861%26docMode%3Dprint%26oType%3D3+%22%D7%98%D7%95%D7%91+%D7%A0%D7%95...+%D7%99%D7%91%D7%99%D7%9F+%D7%9E%D7%99+%D7%A9%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A+%D7%9C%D7%94%D7%91%D7%99%D7%9F%22&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il

        • מתי יימאס לכם?
          שרית | 01/09/2010 20:19

          תת רמה.

        • גם אני אענה לך
          רון | 01/09/2010 20:32

          גם לדעתי מדובר בשאלה שתולה (מחקרים הוכיחו כי כמעט 90% מטוקבקים הם מטעם מחלקות שיווק).מכיר לא מעט שהוציאו ציונים גבוהים במכללה למנהל בלי הרבה מאמץ, למרות שכאמור, אני לא חושב שאת\ה אחד\ת מהם.

        • מעבר מאונו
          טובה מרקוביץ | 01/09/2010 22:25

          הי אורי,שמי טובה ואני מנהלת הרישום של הקריה האקדמית אונו. אשמח לדעת מדוע אתה מעוניין לעבור . אם תוכל ליצור עמי קשר זה יהיה מצויין . הטלפון שלי 03-5311863 . המייל tova@ono.ac.ilאשמח לשוחח אתך (-:טובה

    • מעבר
      עו"ד זיו ביגלמן | 01/09/2010 23:25

      השאלה במה כרוך המעבר. האם המכללה למנהל מכירה בכל הקורסים שעשית? הרי חלק מהקורסים שעשית באונו בשנה א' עושים אותם בשנים אחרות במכללה למנהל וגם הפוך לכן יתכן וכאילו "תשאר סמסטר" או משהו כזה. אחרי שתבדוק זאת ותקבל תשובה אז תוכל באמת להתלבט