גש ליעוצת הלימודים או למזכירות הדיקאן דחוף!!!

  • מועד מיוחד
    סטודנט סמסטר אחרון | 26/08/2010 11:22

    שלום , רציתי לדעת אם ישנו סטודנט שנשאר לו מבחן אחרון בתואר, נכשל גם במועד א וגם במועד ב בציון לא רחוק מציון עובר , יכול לבקש מועד מיוחד ? אפרט יותר , הנני סטודנט שסובל מנכות רפואית בשיעור של 100% ובתקופת הבחינות כולה הייתי מטופל באנטיביוטיקה רוב הזמן בעקבות דלקות ומחלה זיהומית. האם המוסד להשכלה גבוהה יכול להתחשב במצב ולתת לי מועד מיוחד ע"מ לא להפסיד עוד שנה ? את מימון לימודיי אני מקבל מה מ.ל.ל וזאת בעקבות הנכות . חשוב לציין שכבר התחלתי את ההתמחות שלי וקיבלתי אישור התמחות, רק שלא אוכל לסגור את התואר ו\או בוגר השנה , וזאת מכיוון שהקורס שנכשלתי בו לא מועבר בסמסטר א אלא אך ורק בסמסטר ב , מה שזה אומר , שיגרור לי שנה שלמה ! ואני חייב לסגור תואר. אשמח לקבל חוות דעת בנושא, וזאת ומאחר שהמוסד לא מסכים לתת לי לגשת למועד ג'. בנוסף, אשמח לדעת אם ישנו חוק מסויים שמקנה זכויות לנכים כמו שמקנים זכויות לאנשי מילואים, הרי ישנן המון הקלות לסטודנטים שהולכים למילואים בזמן הלימודים\בחינות , וחשבתי אם ישנו כזה חוק לנכים. אודה על כל עזרה

    • גש ליעוצת הלימודים או למזכירות הדיקאן דחוף!!!
      עו"ד זיו ביגלמן | 27/08/2010 13:49

      קודם כל אני לא מבין למה שתגרור שנה שלמה ולא חצי. פשוט קח קרוס אחר שלומדים בסמסטר א' אך לדעתי לאחר שיחה עם ההנהלה בפקולטה שלך ימצאו לך פיתרון אני משוכנע בכך. גש כמה שיותר מהר ובקש שיחה עם יעוץ/מזכירות/דיקאן.

      • תגובה שלילית
        סטודנט סמסטר אחרון | 27/08/2010 16:51

        כבר ניגשתי למזכירות ונעניתי בשלילה שאין מצב לאשר לי מועד מיוחד אם כבר ניגשתי לשני המועדים. אין דבר כזה בכלל. לגרור שנה שלמה ולא חצי בגלל שהקורס הנ"ל מועבר אך ורק בסמסטר ב' ולא בסמסטר א'. מה שזה אומר שהשנה לא אהיה נוכח אפילו בטקס הבוגרים. פשוט אין לי עם מי לדבר או למי לפנות במוסד. ורק עוול עושים לי. לא מעניין אותם שאני מטופל כבר חודשיים באנטיביוטיקות, או שאני חייב להראות תעודות וסיום תואר למ.ל.ל. אין רחמנות ואני נואש. אנסה לשלוח מכתב כבר ביום ראשון לדיקאן. תודה רבה, ואשמח לקבל עוד הצעות או אם ישנם חוקים המגנים עליי.

        • גש פיזית ובקש שיחה עם הדיקאן
          עו"ד זיו ביגלמן | 30/08/2010 08:54

          עזוב את המזכירות, גש לדיקאן דבר לליבו הוא אמור להבין אותך. תנסה לבקש לגשת לבחינה של קורס אחר שכן לומדים בסמסטר א'