בטח מומלץ כנס ידידי הצעיר

  • מתלבט לגבי טרום התמחות
    אמיר | 23/08/2010 13:59

    סיימתי שנה א' בהצלחה, והתקבלתי למשרת טרום התמחות בתחום הוצל"פ ודיני תעבורה במשרד קטן, האם אתם ממלצים לי להתחיל טרום התמחות כבר בשנה ב' ?

    • בטח מומלץ כנס ידידי הצעיר
      עו"ד בכיר | 23/08/2010 14:41

      סוף שנה א' מתלהב חי בסרט על המקצוע. ידידי הצעיר המקצוע מת ממזמן וחבל לך על הזמן. תתחיל כטרום מתמחה אז תרגיש איך זה להיות עבד 4 שנים לפני שאתה מסיים את המסלול המתיש הזה מבלי שתהיה תמורה הולמת בעד השקעתך ידידי ברח על נפשך כל עוד אתה יכול לא טרום ולא נעליים חפש מקצוע אחר.

      • עו"ד בכיר כנס
        אמיר | 23/08/2010 22:25

        אתה קורא לעצמך עו"ד "בכיר" וזה אומר עד כמה אתה מוצלח במקצוע, כי אחרת לא הייתה מגיע לרמה של "בכיר". היבנתי מהתגובה שלך שאתה מפחד שיגדל לך עוד מתחרה בשוק עריכת הדין לא יותר. לגבי זה שאתה מציע לי לשנות מקצוע אחרי שכבר שילמתי 28000 ש"ח, זה בלתי אפשרי, אז אני מתחיל טרום התמחות ומנסה לשרוד.

        • אני כן ממליץ על התחלת טרום
          עו"ד זיו ביגלמן | 25/08/2010 00:02

          זה יתן לך יתרון גדול מאוד בהמשך. כמו כן כאשר יש לך עוד הרבה זמן עד להתמחות יצא לך לטעום מתחום הוצל"פ ותעבורה ואם זה לא יהיה מתאים לך תוכל לעבור למשרד אחר שאף יותר טוב שכן כבר יהיה לך ניסיון - למשרדים מאוד חשוב ניסיון לכן אני כן ממליץ.