אל תדאג...

  • לימודי משםטים
    דור | 21/08/2010 00:18

    אני מעוניין ללמוד משפטים ואני מתלבט איפה..אני לא יודע איפה הכי טוב בארץ ללמוד משפטים..כלומר איפה ההכשרה הכי טובה ואיפה כדאי ללמוד מהבחינה שכאשר אני יבוא לראיון במשרד עו"ד יעדיפו אותי על פני מועמדים אחרים...אני מתלבט בעיקר בין שתיים...האוניברסיטה העברית בירושלים ואוניברסיטת תל אביב...תודה!בקיצור מהו במוסד הטוב ביותר בארץ ללימודי משפטים?

    • אל תדאג...
      newspeak | 21/08/2010 01:44

      עוד מעט יקפצו עליך מערכות השיווק של המוסדות וינסו לשכנע אותך שכדאי לך ללמוד אצלהם ורק אצלהם.. אחרת, לא תמצא סטאז', החתול שלך ימות, החום לא ייפסק, לא יגיע השלום ועוד ועוד..וכמובן יתחזו לסטודנטים במקומות אחרים כדי לשמור על מידה אותנטית לדבריהם (נוסח, "אני בסטודנט בעברית ואומר לכם שתלמדו ב.... או בכלל לא")אם אתה אמיתי ולא אחד מהם תשאל בחוץ. לא כאן.אגב - שמרתי איזה צילום מסך מעניין של דיון שנמחק כאן...

      • לימודי משפטים בארץ
        דור | 21/08/2010 12:13

        אני ממש לא אחד מאלה..מתכנן להתחיל ללמוד ב-2011 ורוצה ללמוד במקום טוב...מה הכוונה לשאול בחוץ?איפה?

        • תשובה
          סטודנט | 21/08/2010 15:25

          הוא התכוון להגיד לך שפורום אנונימי אינו המקום לשאול שאלות מסוג זה מהסיבות הנכונות שהוא ציין . אם בכל זאת תשאל ותקבל 10 תשובות שונות,תוכל לגבש דעה? העולם האמיתי הוא כל מקום בו אתה רואה אנשים חיים, זזים ונושמים. כאן אפשר להתחזות גם לחבר כנסת.

          • היכן ללמוד משפטים...
            סטודנט ממכללה טובה | 22/08/2010 00:34

            חברה תירגעו, זה לא כזה מסובך להבין שאוניברסיטה זה תמיד טוב יותר ממכללה - מה לעשות... (במכללה צריך פחות ציונים על מנת להתקבל והרבה יותר כסף) לעצם השאלה, אם אתה מתלבט התלבטות אמיתית בין שתי האוניברסיטאות העברית ות"א, מצבך באמת מצויין, כך שכל בחירה שתעשה תהיה מוצלחת. בלי קשר, תוספת כגון: אנגלית שפת אם, תואר כלכלי נוסף, וכמובן קשרים טובים במשרדים הנכונים, אף פעם לא מזיקים... בהצלחה!

            • למרות שאני נמנע מלקבוע בעניין זה
              עו"ד זיו ביגלמן | 22/08/2010 23:54

              אך אין ספק כי העברית ות"א הן נחשבות לטובות ביותר. אני לא יודע אם "השוק" מבדיל ביניהן ונותן עדיפות לאחת מהן, לדעתי לא.

    • תשובה
      שיר | 28/09/2010 15:44

      שתי האוניברסיטאות שציינת הן האוניברסיטאות המובילות ללימודי משפטים, וכן, זה נותן קרש קפיצה גבוה יותר למציאת התמחות ואל תיתן לאף אחד לשכנע אותך אחרת, חוץ מזה, שזה גם מסובסד ככה שבמקום לשלם 33 אלף לשנה כמו בבינתחומי, אתה משלם 10. בשורה התחתונה, שתי האוניברסיטאות מובילות ופשוט לך לאיפה שיותר נוח לך ללמוד גיאוגרפית וחברתית.