פקולטות****

  • דירוג פקולטאות למשפטים.. חוו דעתכם (בלי להשמיץ)
    מתעניין | 25/07/2010 12:35

    מה דעתכם על הדירוג הזה שפורסם לפני מספר חודשים באשר לפקולטאות למשפטים? http://www.nrg.co.il/online/archive/ART/267/962.html

    • פקולטות****  לת
      מתעניין | 25/07/2010 12:37

    • הדירוג מ2002! כל כך הרבה השתנה מאז!  לת

    • גם ישן ולדעתי סתם בלוג חובבני מיד מכוונת...

      לדעתי הזוי לגמרי. דירוג מוסדות מתבצע בעולם בפרמטרים אחרים ובלי שום קשר... איך בדיוק התפרסם לפני כמה חודשים אם כתוב שם 2002. לפני 8 (!) שנים?רוב הפקולטות למשפטים רק נפתחו באותה עת.

      • דו"ח אנגלרד
        patem | 27/07/2010 11:44

        נכון, מי שרוצה דירוג עדכני... שיקיש דו"ח אנגלרד- דו"ח מטעם המל"ג יותר אובייקטיבי מזה אין.:) גילוי נאות אני לומדת בעברית אבל ממה שרשום המכללה למנהל הרשימה לטובה בעוד הבינתחומי אכזב..

        • דו"ח אנגלרד לא קיים. נגנז ולא פורסם..
          האח הגדול | 27/07/2010 13:44

          זרוע התקשורת הצליחה למשוך מתוכו משפטים שעלולים למשוך אש, לדעתי לשימושים שיווקיים (כמו תמיד).אבל אם נתמודד מול האמת - מי שומע חצי דברים?למיטב הבנתי הדו"ח הכיל בתוכו ביקורות קשות על כל הפקולטאות ללא יוצא מן הכלל (כולל האוניברסיטאות).הבעייה לדעתי היום היא רמת התרבות הכללית שהתדרדרה בארצנו האהובה ופוגעת מן הסתם גם בתחום החוק והמשפט,התחרותיות שמתרכזת בלרמוס על מנת לנסוק ולפגוע ללא רחם עבור כל נקודת אגו מיותרת.

          • פקולטות**** ;)  לת