הבינתחומי???

  • מוסד אקדמאי
    אור | 24/07/2010 17:44

    מהו המסוד האדמאי הנחשב ביותר ללימוד משפטים בארץ?אני יודע שישנן דעות לכאן לכאן אולם בכל זאת מהי הדעה הרווחת...איזה בוגרים יעדיף להעסיק משרד עורכי דין? בוגרי אוניבסיטה עברית בוגרי אוניברסיטת תל אביב או שמא בוגרי המרכז הבינתחומי הרצליה?...תודה!

    • הבינתחומי???
      סטודנט | 24/07/2010 22:40

      חד משמעית המוסדות היוקרתיים ביותר הם ת"א והעברית. לאחר מכן, המכללה למנהל והבינתחומי. הבנתי ששאר המכללות לא ממש נספרות ע"י משרדי עו"ד.

      • יש הבדל
        אור | 25/07/2010 01:37

        בין ת"א לעברית מבחינת הרמה או שמא הן באותה רמה ואין חשיבות...אני שוקל את זה כי אני רוצה ללמוד באחת משתיהן ואני לא יודע מה עדיף...חלק אומרים באוניברסיטה העברית בהר הצופים וחלק בתל אביב

        • המוסד המוביל
          עו"ד זיו ביגלמן | 25/07/2010 21:35

          אני חושב שגם ת"א וגם ירושלים נחשבות למובילות ביותר בתחום. קשה לי להאמין שיש משרדים שמעדיפים בוגר ירושלים על ת"א וההפך (מלבד המשרדים שבירושלים שאין לי ספק שיעדיפו בוגרי ירושלים). מבינת ההישגים בשנים האחרונות גם ת"א וגם ירושלים תמיד במקומות 1 ו-2 ואחוז המתמחים שעוברים את בחינת ההסמכה מתקרב שם ל- 100% (לדעתי במחזור אחרון בת"א היו 99% וירושלים 98%)

      • מאיפה השטויות האלה??
        אופירה | 26/07/2010 04:10

        המנהל והבינתחומי ושאר המכללות לא סופרים?הגיע הזמן שתתבגרו כבר עם אובססיית ההשמצות הזאת - המנותקת מהמציאות!אוקטובר בפתח ומחלקות שיווק מתחילות לזרוע רעל שיווקי?אלא אם כדאי לפתוח דיון על תנאי הקבלה האמיתיים...למנהל הפורום, אבקש תגובתך:הנושא כבר מאוס ופוגע בכל החפץ ליהנות מהשכלה גבוהה והכל בחסות הפורום.חופש ביטוי, כבודו במקומו מונח אולם בעת החלטת הפורום לא לקיים דיונים על תכניות הכנה למבחני לשכה - הגיעה השעה לעשות כן לגבי מוסדות הלימוד.טענות כגון "לא סופרים" ו-"רמה ירודה" אינן מבוססות.זוועה מה שקורה כאן!הפורום משמש כבמה לילדים משועממים המפגינים את רמתם הירודה של דור המשפטנים לעתיד.

        • כל כך מסכים איתך אופירה
          שחר | 26/07/2010 15:34

          אותו "ילד משועמם" הסובל מרגשי נחיתות, מפציץ את כל הפורומים בארץ בנסיון לשכנע כי "המנהל והבינתחומי" הן המכללות היחידות שנחשבות.אני לומד באוניברסיטה וגם מודאג מרמת עו"ד לעתיד. זוועה.נסיון מאוס ועלוב ליצור מצג כי הן נחשבות יותר מהשאר.קלעת בול והגיע הזמן באמת שיסתמו לממורמר את הפה.אני מצטרף!

          • נכון מאוד
            יודע לקרוא | 27/07/2010 11:46

            נכון... רק המכללה למנהל.. וזה בעקבות ההודעה של פאטם מלמעלה... :) LOL

            • זה קורא כל חודש אוגוסט לפני סגירת הרישומים
              תירס חם | 14/08/2010 23:28

              מחלקות השיווק שואלות את השאלה הזו ועונות עליה..אבל זהירות: במציאות המצב הפוך לגמרי. לא סופרים את שתי המכללות האלהחחחח ראו דיון אחד למעלה קרעו אותי מצחוק שם

              • תיקון: קורה :-)
                תירס חם | 15/08/2010 00:31

                נשמט בטעות. קורה ;-)