צרת רבים? אני במצב קשה יותר: אמור להתחיל בספטמבר..

  • התמחות מרץ 2011
    שני | 07/07/2010 23:19

    שלום, אני סטודנטית למשפטים במכללה למנהל, אני סיימתי עכשיו שנה ג' ואני לא מצליחה לסגור התמחות. אני עם ממוצע 88 יש לי המלצות טובות ופשוט לא הולך לי...... חברים שלי עם ממוצע 83 כבר סגורים במקומות מעולים כי בשנה ב' היה להם ממוצע גבוה ומאז הממוצע שלהם ירד. אני לא יודעת למה אני לא עוברת ראיונות. אני יצוגית, אני מדברת יפה, יש לי אחלה 'קורות חיים וזה לא הולך. כל החברים שלי סגורים ואני לא.. ואני ממש מתביישת בזה. סיפרתי לכולם שסגרתי למרות שזה לא כך. ועכשיו כבר אין משרות טובות. בציבורי הכל סגור, בפרטי אין משרות מעניינות ואני אובדת עצות.......... אולי עדיף להתחיל תואר שני (בתחום אחר) ולדחות את ההתמחות לשנה הבאה ובינתיים ללמוד? אני יכולה בשניה לסגור בסתם משרד אבל אני לא רוצה.... חברה שלי אמרה לי שאם אני לא רוצה להיות עו"ד וסביר שזה מה שיקרה, כי בא לי לעבור לתחום העסקים, אז לא משנה איפה אעשה התמחות. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד ולכן אני לא רוצה לסגור דלתות.... מה עושים???? :-(

    • צרת רבים? אני במצב קשה יותר: אמור להתחיל בספטמבר..
      סטודנט | 08/07/2010 11:08

      אכן המצב קשה ויש משקל רב לרמת הקשרים שאת מפעילה. נראה לי שאנחנו באותו מסלול - את מסלול 3?

      • היי
        שני | 08/07/2010 14:14

        לא.. אני מסלול 2...

        • הי שני, ניסית לפנות להכוון התעסוקתי?
          ליאור | 08/07/2010 14:58

          יכול להיות שהם יכולים לעזור לך ולהפנות אותך למשרות פנויות. מה גם שלפעמים סטודנטים מבטלים ברגע האחרון אז אל ייאוש!

    • אל ייאוש...
      בוגר המכללה למנהל | 11/07/2010 18:52

      אין לך ממה לחשוש. זה נכון שיש במכללה הרגשה שאם לא סגרת התמחות כבר בשנה ב אז את חריגה... ואם לא סגרת במשרד גדול אז פספסת את הרכבת... אל דאגה יש עדיין משרות פנויות גם במשרדים הגדולים שכן תמיד יש ביטולים. לפי מה שאת מספרת יש לך ציונים מעולים (בהתחשב בעובדה שהממוצע מנורמל ל 76) כך שאני בטוח שתסגרי בהקדם. אולי כדאי שתדברי עם קרן היא יכולה לנסות ולדמות איתך ראיון כך שתהיה לך אינדיקציה למה שאת עושה טוב ולמה פחות.