המצב שלך עצוב

  • מנסה להתקבל, אבל לא עומד בתנאים
    גילי | 25/06/2010 14:32

    אני מאוד רוצה ללמוד משפטים במכללת שערי משפט, אבל לפי מה שראיתי באתר שלהם אני לא עומד בתנאים. אבל זה ממש על הקשקש. ראיתי שיש להם וועדת קבלה למקרים כמו שלי. מישהו יכול להמליץ לי איך לשכנע אותם לקבל אותי בכל זאת?

    • המצב שלך עצוב
      ברח ברח | 25/06/2010 15:19

      אין אחד שלא מתקבל לשערי משפט, רק שים כסף, אל תתייחס למה שכתוב. בכל מקרה אם אתה לא עומד בתנאים שלהם עדיף שלא תלך ללמוד משפטים בכלל, גם ככה אף אחד לא מצליח למצוא התמחות אח"כ. ובטח מישהו שבקושי התקבל לשערי משפט. עבור למקצוע אחר!!!

      • תגובה לברח ברח
        דניאל | 29/06/2010 17:22

        כל כך לא מכובד מה שכתבת... שלא נאמר לא נכון... לא כל אחד מתקבל לשערי משפט- גם אם יש לך כסף, צריך לעמוד בממוצע ציונים גבוה ואם אתה בגיל 30 ומעלה עליך לעבור מכינה משפטית בממוצע 90 ומעלה לדעתי. כל מקום מכבד את עצמו , וראוי שגם אתה תכבד את מי שכותב מולך . הבחור שיתף אותנו במצוקתו בבעיתו ואתה החלטת לרמוס אותו כאילו שאתה עומד על גג העולם! ידידי- אל תשכח שלפעמים גם אתה נמצא במקום של "בעיה" "אי נוחות" "צורך בעזרה"... אז תתנשא מול אף אחד.. כי פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה- זה דרכו של העולם! שנים חלמתי להיות משפטנית- ועשיתי את זה ואני גאה.. אתה יודע למה.. כי זה היה החלום שלי כמו חלומו של גילי, אז למה שאתה תהרוס לו את זה? מקווה שאצלך הכל מושלם

    • וועדת קבלה
      עו"ד זיו ביגלמן | 27/06/2010 22:11

      לדעתי אם אתה ממש קרוב לתנאי הסף הם יאפשרו לך להירשם אבל יציבו לך תנאי מסוים, כמו למשל לעמוד בממוצע מסוים בסוף שנה א'