חברת הכנה

  • איזה חברה הכי טובה לקורס של בחינות הלשכה
    יסמין | 23/06/2010 12:01

    שלום, אני מתלבטת איזה חברה הכי טובה לבחינות לשכה. הדילמה בין מחשבות למתמחה. אשמח לעזרתכם:)

    • חברת הכנה
      עו"ד זיו ביגלמן | 23/06/2010 23:42

      מדיניות אתר הפורמים המשפטיים כרגע היא למנוע את כל המלחמות בין הסטודנטים "איזו חברה טובה יותר" לכן אנחנו נצנזר כל הודעה שמשבחת או משמיצה את אחת מהחברות. לדעתי האישית כל החברות טובות - עובדה הרוב המוחלט של המתמחים עובר את הבחינה (בבחינה האחרונה עברו 85%)

      • יסמין
        דניאל | 28/06/2010 21:49

        יקירתי, אין חברה טובה יותר מהשניה.. לכל אחת יש דרך אחרת להעביר לך את החומר לבחינה. אך כמו בכל דבר בחיים כשאת צריכה לבחור את בוחרת לפי קטריונים כמו מה כל חברה מציעה לך תמורת כמה כסף, מיקום הקורסים שבד"כ נמצאים במקומות מרכזיים בכל אזור בארץ... זה באמת כמו התאמה אישית שלך לעסקה . כולם בסופו של יום מביאים אותך לאותה הבחינה באותו היום עם אותו חומר הלימודים, רק כתוב בצורה כזו או אחרת . אבל אני ממליצה על....סתםםםם :) :) אני מאחלת לך המון בהצלחה דניאל

      • הצעה טובה יותר...
        טלי | 02/07/2010 05:19

        יותר חשוב שתצנזרו את המלחמות של  מכורי ההשוואות בין מוסדות להשכלה גבוהה.לא מכבד את המקצוע רמת האנשים, וטענותיהם המנותקות מהמציאות!!!