בדיקת דם שאת לא נושאת מחלות גם צריך?

  • עו"ד אריאל עטרי
    מעין | 10/06/2010 15:49

    שלום לכולם, האם מישהו התראיין אצל עו"ד עטרי בירושלים? עברתי את הראיון הראשוני ולאחר מכן את הגשת העבודה וכעת זומנתי לראיון אצל עטרי עצמו. אשמח לכל מידע לגבי הראיון. תודה!

    • בדיקת דם שאת לא נושאת מחלות גם צריך?
      פרח | 10/06/2010 17:13

      יש עוד כמה סינונים שאפשר עוד לעשות? מה זה הביזיון הזה? מה זה הצלת חיי אדם?ראיון ראשון, הגשת עבודה! ועוד ראיון? עצתי לך- חפשי מקום אחר יותר אנושי.

      • פרח, זה דווקא מקובל
        עלי כותרת | 11/06/2010 09:23

        שמעתי על הרבה משרדים שעושים 2 ראיונות ובין הראיון הראשון לשני מבקשים עבודה לדוגמה. איך הסקת מזה שיש שם יחסי אנוש גרועים? אגב- לגבי המשרד הספציפי שאוזכר, זה משרד פלילי שעוסק בעבירות פליליות קשות כגון אלימות חמורה ואינוס. צריך לקחת את זה בחשבון.

        • את העבודות להגשה סיימתי בתואר הזה
          פרח | 11/06/2010 11:39

          אתה יודע מה העניין? אתה עובר את הראיון הראשון, מגיש עבודה, מגיע לראיון שני- יחד עם עוד 5 לכל הפחות- ואז לא מקבלים אותך גם, זה מה שמעצבן. שבשביל להתקבל לסה"כ פאקינג משרד אתה צריך לעבור כ"כ הרבה, אה ויש המתנה של שבועיים עד זימון לראיון שני, ואח"כ עוד שבועיים לתשובות, מה נהיה מהמקצוע הזה? אני חושבת שיש עוד נורמאליים בעולם ולא צריך ללכת למשרד שמציב כאלה תנאי קבלה ה' ישמור, אם אתה רואה בגיליון כל הקורסים הפליליים מעל 90! אז מה קשור עבודה וחרטה? שמעתי על כאלה שכבר ראיינו 30 !! מועמדים.

          • קוראים לזה היצע וביקוש.
            עלי כותרת | 11/06/2010 11:58

            זה המחיר שאנחנו צריכים לשלם על כך שהושוק תחרותי, שכן בכל שנה נרשמים אלפי סטודנטים ללימודי משפטים. כבר היו דברים מעולם לגבי דרישות של משרדים. בינינו- אם היה משרד שאת ממש רוצה, אני מניח שהיית מוכנה לשלוח עבודה באנגלית, עבודה בעברית ולעבור שני ראיונות. לא ככה?

            • אולי..
              פרח | 11/06/2010 14:18

              עוד לא הייתי בסיטואציה כזו אבל אגיד לך באיזה סיטואציה כן הייתי, הגעתי לראיון ואחרי 60 דקות עוד חיכיתי, אז לקחתי את הדברים שלי והלכתי, לא מוכנה לעבוד במשרד שמזלזל בי עוד לפני שהתחלתי לעבוד אצלו. אולי אם היה מדובר במשרת חיי, הייתי מוכנה לעבוד כ"כ הרבה, אבל בשביל סתם משרד רגיל, ממש לא, הכי רחוק שאני מביאה זו- עבודה להתרשמות שעשיתי בתואר.

            • זה לא העניין!
              מעין | 11/06/2010 14:20

              הראיון הראשון היה עם המתמחה שלו וארך כחצי שעה. קורות חיים ומעט תוכן משפטי. הראיון השני הינו עבודה להגשה, והראיון השלישי עם עורך הדין עטרי עצמו. הסינון לא מעניין אותי כמו מהות הראיון השלישי ומתשובתכם הבנתי שגם אתם לא יודעים. אז, תודה בכל זאת.

              • ראיונות במשרדי עורכי דין
                עו"ד זיו ביגלמן | 14/06/2010 19:08

                בכל משרד יש נוהג שונה בראיון. זה לגיטימי שהמראיין יבקש עבודה שהכנתם כי הוא רוצה לראות רמת ניסוח. כמו כן, בהרבה משרדים יש 2 ראיונות ויותר. ראיון ראשון עם עו"ד שכיר שאחראי על הגיוס והזימונים והראיון השני אצל אחד השותפים מספר הראיונות שמשרד דורש לא יכול להעיד כלל על יחסי האנוש במשרד וכו' רק שתדעו שיש משרדים שאפילו ישלחו את העבודה שהכנתם לגרפולוג בשביל "לראות" את האופי האמיתי שלכם וכו' משרדים מוכנים להשקיע כסף באיתור המתמחה המתאים ביותר למשרדם בהצלחה לכולכם