לא כדאי, לא משפטים ולא קרית אונו.

  • לימודי משפטים בקריית אונו
    גיא | 05/06/2010 12:39

    היי, אני רוצה להתחיל ללמוד בקרייה הקדמית בקריית אונו, אשמח לקבל ביקורת חיובית \שלילית ממי שלומד שם או סתם מכיר. תודה.

    • לא כדאי, לא משפטים ולא קרית אונו.
      udi | 05/06/2010 13:31

      עזוב אותך תלמד מקצוע אחר, הלימודים לא קשים אבל המקצוע חרא. מעניין אבל לא תמצא עבודה כמה טוב שתהיה, הכול עניין ש קשרים. במכללות לא כדאי ללמוד בייחוד קרית אונו, מילא תלך למכללה למנהל. בכול אופן אולי לפני שאתה נכנס "לקבר" תנסה למצוא אלטרנטיבה אחרת. זו דעתי. אבל בכול אופן בהצלחה.

    • כמו המגיב הראשון גם אני חושב שרצוי מאד לשקול מראש
      נדב | 06/06/2010 09:45

      האם משפטים זה התחום בו אתה רוצה לעסוק- התחרות גדולה מאד בשוק העבודה הזה וחשוב מאד לייצר ייתרון יחסי כבר בשלב מוקדם, שזה אומר בעיקר ציונים....!אני לא ממש חושב שיש הבדל משמעותי בין אם תלמד המכללה הזו או  אחרת, בסופו של דבר זה מאד תלוי בך בנוגעלקריה האקדמית אונו אני אישית לומד (אוטוטו מסיים)בבר אילן ואני יודע שהרבה מהמרצים שלנו מלמדים בקריה האקדמית אונו- מה שמחזק את מה שאמרתי לגבי ההבדלים בין מוסדות הלימוד

      • לשאלתך....
        אני:) | 07/06/2010 12:44

        אני למדתי שם, מקום מקסים, ממש כמו משפחה גדולה:) הלימודים כייפים, אנשים מקסימים...... לעניין הנק' שחבריי העלו אכן יש אמת בדבריהם אך מאחר וכנראה כבר בחרת תחום לכי לקרית אונו בכיף:)

    • תברח מאונו כמו מאש!!!
      רועי | 08/06/2010 22:00

      שמע, אונו מציפים את השוק וזה יוצר אנטי גדול מאוד מצד הרבה מאוד מעסיקים שמחפשים את המועמד שיכול קצת יותר ולא כמו כולם. עדיף לך ללכת למקום ייחודי כמו שערי משפט ולעקוף את כל אלפי ה"שטנצים " מקריית אונו

      • בחיאת ראבקום
        מייקי | 09/06/2010 09:04

        איך לומר בעדינות, היום כבר די ברור שלא הכי משנה איפה למדת יש לבל מסויים של מכללות שיכולת ללמוד בכל אחת מהן ולהגיע לאותו מקום בדיוק. די כבר עם ההשמצות וההכפשות

      • התחרות בין המוסדות עוברת את גבול הטעם הטוב...
        רוני | 22/06/2010 03:34

        ומעט סטודנטים אובסיסביים כמו זה מציפים את הפורומים בשקרים בכדי להרגיש טוב עם עצמם...קרית אונו, אחד המוסדות המוערכים ביותר מבין המכללות.

      • סטונדט מ..שערי משפט פותח את הפה???
        רפיי | 22/06/2010 13:05

        אני מופתע שסטודנט של שערי משפט מרשה לעצמו להשמיץ מוסד אחר.. ועוד את הקריה האקדמית..זה משהו חדש :-)

        • חחחחחחח גם אני מופתעת :) נתונים על קבלה למוסדות:
          טובה | 26/07/2010 18:22

          איך סטודנט במוסד שהכי קל להתקבל אליו מעז להשמיץ?התאמצתי עד היום להגן על כלל המוסדות בגועל שקורה כאן והפעם זה הגיע מהמקום הכי לא צפוי...למיטב ידיעתי להתקבל היום לקריית אונו זה לא מה שהיה פעם. המוסד מתפתח במהירות.עזבו מגיבות חסרות פנים כמוני וכמוהו.. ראו בקישור דו"ח עדכני של המל"ג מ2009.אחוז המתקבלים לשערי משפט עומד על כמעט 100% !!!לקריה האקדמית בקושי 70%.כל כך לא רציתי להגיע למצב הזה אבל לא השארת לי ברירה.

        • רפי וטובה, עוד שני גאוני חלם
          שמביישים את המקצוע. | 16/03/2011 23:54

          מצפה בקוצר רוח להתעמת מולכם בבית משפט יום אחד.

    • המקום ייתן לך כלים מעולים- רק תיקח אותם
      סטודנט בוגר הקריה | 19/06/2010 13:57

      מרצים מעולים. אם תשקיע ותקח את הכלים שנותנים לך- תסתדר מצוין. חבל שסטודנטים שלומדים שם מלכלכים על המקום.