שפר ציונים,אבא'לה

  • הבנתחומי
    מיכל | 22/05/2010 15:00

    שלום לכולם.. נרשמתי למכללה למנהל ולבנתחומי. יש לי פסיכומטרי 608 וממוצע בגרויות 94.13. בבנתחומי כרגע אני בהמתנה ובמכללה למנהל הכניסה שלי וודאית. השאלה שלי היא כזאת,האם אתם מכירים מישהו שנכנס ללימודי משפטים מנהל עסקים או ממשל בבנתחומי בנתוני קבלה יותר נמוכים?הפקידות הרשמה אומרות שהסיכוי כרגע נמוך להיכנס לזה או לזה..מצד שני יש לי ידיד עם פסיכומטרי 609 ובגרויות 100 שהתקבל..שזה לא כזה רחוק ממה שיש לי.. אודה לכם על ההתייחסות!!

    • שפר ציונים,אבא'לה  לת
      אין סיכוי | 22/05/2010 15:50

    • זה מאוד רחוק ממה שיש לך
      שרון | 22/05/2010 17:01

      לא בשביל לעצבן אבל תהיי מודעת לכך ש6 נקודות בגרות שוות ערך ל60 נקודות פסיכומטרי ואנשים נדחים על נקודת בגרות אחת חופשי. במכללה למנהל התקבלת?? ולשאלתך אין לי מושג מה הסכם הבינתחומי לא מפרסם... על פניו נשמע שהציונים שאת מציגה לא גבוהים.

      • אבל..
        מיכל | 22/05/2010 19:28

        ידיד שלי אמר לי שהוא לא מכיר בנאדם אחד שדחו אותו מהבנתחומי..ושאם יש להם מקום הם מקבלים גם מישהו בלי פסיכומטרי כי אחרי הכל הם מכללה והם מבקשים הרבה כסף.. אני מבינה שזה רחוק אבל אני גם יודעת שהם מורידים את הסף אם נשארים מקומות..השאלה שלי אם מישהו מכיר מישהו שהתקבל בציונים יותר נמוכים.

        • שפרי ציונים,אבא'לה  לת
          חבל על זמנך | 05/06/2010 13:08

        • מכיר מישהו שהתקבל עם 530 פסיכומטרי לבין תחומי
          אנינומי | 06/06/2010 16:50

          אגב, הלך לו לא רע בכלל בלימודים.

          • טריק
            trick | 14/06/2010 23:57

            יש לך אופציה להירשם לבית ספר לממשל שם שהדרישות יותר נמוכות מאשר משפטים. ואז לעבור למסלול משפטים וממשל. כך שיוצא שאת הקורסים הממשלים כבר עשית ותוכלי להעמיס יותר משפטיים בשנה ב'. בהצלחה!