מסלול ערב

  • החלטה לגבי איפה ללמוד
    רועי | 09/05/2010 13:45

    מחפש רק בערב, לימודי משפטים, רמה גבוהה, עדיפות לאיזור המרכז. תודה!

    • מסלול ערב
      דב | 10/05/2010 17:26

      אני יודע שבקריה האקדמית אונו יש מסלול ערב... בהצלחה!

    • כדאי לך לבדוק גם ב
      עידו | 10/05/2010 20:13

      כדאי לך לבדוק גם במכללת שערי משפט, אני יודע שזו מכללה בעלת אופי מאוד ייחודי וברובו לומדים שומרי מצוות.

      • הקריה האקדמית אונו
        טליה | 17/05/2010 19:15

        יש מסלול ערב בקריה האקדמית אונו. בהצלחה!

    • מסלול ערב-מכללה בר"ג מעולה!!! מרצים מהאונ' העברית  לת
      ואפש' תואר שני בעברי | 13/05/2010 13:05

    • נושא לעוס אבל בכל זאת אין מה להסתבך - כנסי
      איתן | 13/05/2010 13:18

      אם את רוצה באמת לעסוק במקצוע ולא סתם להחזיק תואר אז אני ממליץ לך לא ללכת ללמוד בכל מכללות הסוג ב' למיניהן זה פשוט, משפטים לומדים או באוניברסיטה (עדיף) או במכללה למנהל שזאת המכללה היחידה שעוד שווה משהו ביחס לשאר שלדעתי לא שוות הרבה אחרי התואר. גם ככה השוק מוצף.

    • תואר ראשון במשפטים
      דנה | 24/05/2010 14:20

      כבוגרת תואר ראשון של מכללה בהצטיינות יתרה הייתי ממליצה לך לא ללמוד במכללה אלא לעשות את ככל שאתה יכול כדי ללמוד באוניברסיטה. במידה ולא תצליח להתקבל לאוני' ואתה נעול רק על משפטים אז תלמד במכללה - אבל לא בקריית אונו ולא בנתניה!! כי המכללות היחידות שהן באמת טובות ורציניות אלו הבינתחומי, שערי משפט ורשל"צ. אתה יכול להסתכל בנתונים שפירסמה לשכת עורכי הדין הכוללים את אחוזי המעבר של הסטודנטים ממקום לימודם ותראה לפי זה לאלו מכללות יש את הציונים הגבוהים יותר , זו אינדיקציה בהחלט טובה בכדי ללמד על איכות המקום. לסיום אדגיש כי כיום כשהשוק מאוד סלקטיבי עדיף תואר של אוניברסיטה. ושווה להתאמץ..

      • אל תדחפי את שערי משפט
        שירי | 24/05/2010 16:50

        הם ממש ממש לא טובים

        • חחחחחח שערי משפט????  לת
          רון | 22/06/2010 03:43

      • מסכים איתך לגבי שערי משפט
        סטודנט | 24/05/2010 21:56

        הם הרבה יותר טובים משאר בתי החרושת לעורכי דין בינוניים. עדיף ללמוד במקום שהוא בוטיק למשפטים.

        • בוטיק?
          שירי | 24/05/2010 23:08

          זה לא בוטיק. זה ביזיון. הרמה שם ברצפה, בתור אחת שתרגלה שם.העיקר שאתה משכנע את עצמך

          • איזה שטויות זה בוטיק
            דנה | 26/05/2010 18:39

            דוקא ידוע שמוסד אקדמי הוא רציני יותר ככל שיש בו יותר פקולטות מקום שמלמד רק מקצוע אחד אינו "בוטיק" אלא יותר כמו בית ספר מקצועי וזה ממש לא טוב כשמדובר על מוסד אקדמי. מוסד אקדמי טוב תמיד שואף לפתוח עוד פקולטות ועוד מחקר. כל המכללה הזאת נראית כמו בית ספר של יואל גבע אין קמפוס, אין חצר, אין חיי חברה אין יום סטודנט, אין נסיעה לאילת- אשכרה יואל גבע.

        • בוטיק?
          שירי | 24/05/2010 23:08

          זה לא בוטיק. זה ביזיון. הרמה שם ברצפה, בתור אחת שתרגלה שם.העיקר שאתה משכנע את עצמך