ייתכן ותצטרכי ללכת לכנסת

  • הצעות חוק ישנות
    סטודנטית שנה ג' | 11/04/2010 23:52

    אני מחפשת הצעות חוק די ישנות למשל משנת 1978. הצעות החוק המופיעות באתר הכנסת הן משנת 2005. במאגרי המידע לא מצאתי. האם למישהו יש מושג היכן אוכל למצוא? תודה.

    • ייתכן ותצטרכי ללכת לכנסת  לת
      שירי | 12/04/2010 00:26

      • תודה. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דרך קצרה יותר?...;-
        סטודנטית שנה ג' | 12/04/2010 19:10

        בינתיים מצאתי איחזור באתר, אבל למרבה הצער לא הגיעו עדיין לשנת 1978. עובדים על זה...

    • יש בנבו ויש גם ברשומות
      tal | 16/04/2010 20:45

      בנסו זה תחת "הצעות חוק ממשלה וכנסת" בכל מקרה כל מה שעבר קריאה ראשונה - התפרס ברשומות יש את זה בכל ספרייה משפטית. אם זו הצעת חוק שלאחר מכן התגבשה לחוק - בטוח יש בנבו את פשוט צריכה ללמוד לחפש אין למה ללכתב לכנסת - יש להם שם כל מה שיש בכל ספרייה משפטית - רשומות... האם אילו הצעות חוק שהתגבשו לחוקים?

      • לצערי ידידי אתה טועה
        ב.נ | 16/04/2010 21:59

        יש הצעות ישנות שאינן בנבו. בוודאות.מניסיון בהתמחות, לגבי תיקונים לפקודת המיסים, שלחו אותי לא פעם ולא פעמים לכנסת וגם בארכיון הכנסת הם מודעים לכך שהצעות חוק מסוימות אינן מקוונות. הם עובדים על זה להעלות את כולן אבל זה עוד לא קרה.

        • אתה טועה ומטעה
          tal | 17/04/2010 22:55

          כל הצעות החוק שעברו קריאה ראשונה - או שהועלו לקריאה ראשונה - מפורסמות ברשומות! כולן...! בלי יוצא מן הכלל. מה שהתגבש לכדי חוק - מופיע גם בנבו... שלחו אותך לכנסת - אולי כי לא היתה לכם ספרייה משפטית שכוללת את כל הרשומות.. רשומות זה פרסום רשמי של המדינה זה לא בהכרח מקוון שרלוק. אם תקרא את ההודעה שלי תראה שכתבתי שמה שעבר קריאה ראשונה - ברשומות!!!!! לא ידעתי שלכנסת יש בלעדיות על רשומות.... במקום לנסוע עד לירושלים לכנסת - יכולת פשוט ללכת לספרייה משפטית (של המשרד או של כל אוניברסיטה) ולצלם את ההצע"ח ברשומות, לפי ההפניה שמופיעה בנבו בתחתית הדף.

        • וסתם כי עיצבנת אותי אז בדקתי גם בפקודת היסים
          tal | 17/04/2010 23:02

          ובנבו עצמו יש את כל התיקונים.... אם התכוונת לפקודת המסים (גביה) אז צר לי ששלחו אותך לכנסת כדי למצוא את התיקונים לפקודה, כי דווקא בפקודה זו - הכל בנבו. אם תיכנס לקובץ של הפקודה עצמה, תראה למטה בהערות השוליים לינקים לכל אחד מהתיקונים - מאז תיקון מס' 1... לינק ישיר לי בעיות... מקוון כל ההצעות חוק שם!!! כולן! לא רק ברשומות אלא גם בנבו. צר לי שבהתמחות שלך בזבזת את זמנך בנסיעות לירושלים...

          • תירגע...
            זה כולה כנסת | 18/04/2010 00:01

            ברור שהיינו מקבלים את הרשומות. אני הייתי שולחת אותם לכריכה. ועבדתי במשרד ממשלתי. היה לנו את כל המאגרים וכל הרשומות.אני לא מדברת על בלעדיות. אני מדברת על מקוון.אין הצעות חוק ישנות במאגרים המשפטיים על זה דיברתי.ההתמחות שלי הייתה בירושלים.

            • נרגעתי לילה טוב  לת
              tal | 18/04/2010 01:45