תתחנני בכל הכח לדעתי פשוט יפסלו לך את הקורס

  • ועדת משמעת על העתקה-אני ממש לחוצה ולא ישנה בגלל זה
    עדי | 04/04/2010 13:38

    מה עונש על העתקה של עבודה שהיא לא חובה להגיש והיא רק 5% מהציון- כלומר היא לא משמעותית יחסית בקורס. אני עשיתי עבודה עם חברה שלי ביחד- כתבנו ביחד אבל כל אחת הגישה לחוד לאחר שינוי מילים ונוסח. למרות זאת קיבלנו הודעה כי העבודות נפסלו בגלל חדש להעתקה ויש לנו ועדת משמעת לשתינו. אדגיש כי שתינו סטודנטיות טובות שקיבלנו המלצות מחלק גדול מהמרצים וחברה שלי אפילו מצטיינת דיקאן. ברור לנו כי נודה שהכנו ביחד את העבודה אבל לא העתקנו אלא כל אחת כתבה לבד אבל טיוטה הכנו ביחד. מה עונש הצפוי לנו? לא יתחשבו בנו שאנחנו תלמידות סה"כ טובות וזו מעידה חד פעמית ובאמת במקרה יצא שהעבודות דומות. תודה

    • תתחנני בכל הכח לדעתי פשוט יפסלו לך את הקורס
      רן | 05/04/2010 02:52

      זה מה שעושים בד"כ למרות שיש לך ניסבות מקלות

      • קרה לחבר שלי בדיוק אותו דבר
        גילי | 05/04/2010 16:54

        אל תילחצי, אם מקום הלימודים שלך מספק עזרה משפטית- קחי אותה, את לא מאמינה כמה זה עושה את ההבדל. אל תודי בשום דבר שלא ביצעת, תסבירי את המקרה- אם אין ראות חד משמעיות הם לא יעשו כלום.. זה לא נעים אבל עוברים את זה.. בהצלחה :)