המכללה למנהל עדיפה

  • בחירת מכללנ מועדפת
    ליאונרד | 19/03/2010 09:08

    אני מתלבט בין מכללת רמת גן לבין המכלללה לתנהל שמחמירה יותר בקרטריונים-השאלה האם שווה המאמץ לעשות פסיכומטרי אם אתה יכול להתקבל ללא פסיכומטרי בר"ג,נתניה ואחרות -מופנה למי שלמד או לומד באאחת המכללות הנ"ל-שימו דגש ר"ג מול המכללה למנהל

    • המכללה למנהל עדיפה
      סטודנטית | 19/03/2010 09:49

      לדעתי, עדיף להשקיע בפסיכו' וללמוד שם, כי יהיה יותר קל להתקבל לסטאז' מאשר במכללות שציינת.

      • המכללה למנהל!!!
        דוראל | 19/03/2010 10:37

        ברור שהמכללה למנהל ובטוח שלא ר"ג!!!

        • במכללה בר"ג מרצים מהאונ' העברית ותבדוק זאת ותראה
          שאכן כך ומכללה מעולה | 21/03/2010 08:34

          למדתי שם וזו מכללה מעולה.יש לי רק דברים טובים לומר הן על המרצים, הן על הקורסים והחטיבות והן על ההנהלה. המכללה למנהל שנמצאת בראשון לציון (ויותר קרובה לביתי) הינה מכללה גם טובה אך שמעתי משותפה לדירה שהיחס שם לסטודנטים של המזכירות וההנהלה הוא לא טוב ומזוויע ואותם רק מעניין שכר לימוד ותו לא. יש להם קמפוס יפה ומדשאות אך לי היה חשבו ללמוד במקום שבו יש מרצים טובים ואווירה טובה ודרך אגב מי שלומד בר"ג יוכל ללמוד אחר כך תואר שני באוניברסיטה העברית תחת איזשהו הסכם שיש למכללה בר"ג עם האוניברסיטה העברית-לגבי ממוצע ציונים או משהו כזה שכן רבים מן המרצים במכללה הינם באוניברסיטה העברית ואפילו הבחינות של אותם מרצים בשתי המוסדות לימוד הינן זהות. על כל פנים אני בחרתי ללמוד בר|ג ולא בראשל"צ כי הכרתי גם עו"ד רבים שסיימו בר"ג והם מאוד מצליחים ורבים שיבחו את המכללה. החולשה היחידה היא שישנם קצת בני מיעוטים שלצערי הם אלה שמורידים את הממוצע של הציונים של הסטודנטים הבוגרים במכללה אך רבים מהלומדים בר"ג 0במיוחד במסלול ערב הינם אנשים בעלי קריירה נוספת ו/או תארים נוספים וחלקם גם בעלי תאירם בראיית חשבון כלכלה ומשרות בכירות במס הכנסה או במשרד האוצר ואני מכירה המון אנשים שם שמחזיקים במשרות מאוד מכובדות (אחד ראש עיר עם 2 תארים ואנשים עם תאירים נוספים רבים) שבאו ללמוד בר"ג ומאוד מרוצים. אני אישית מאוד מאוד אהבתי את הלימודים שם ונהניתי מהלימודים וההשקעה והיחס האישי שנותנים לסטודנטים ואני רק אסירת תודה להם על הכל ובמיוחד לניצה מזר. הם גם לא חוסכים כסף ומשאבים ביחס לסטודנטים ומשקיעים המון ברכישת ספרים בספריה וראיתי למשל שמכללה למנהל אין להם את הערכות של מחשבות ומתמחה ואילו בר"ג למשל מזה שנים שהם רוכשים את הערכות הללו בעותקים רבים ולומתר לציין לגבי ספרים עדכניים שיוצאים לשוק בתחום המשפט. החטיבות במכללה הן מרתקות, אני נטלתי חלק מאחת מהן וזה היה מאוד מפרה ומעניין וחשוב ויש גם מסלול משולב עם מנהל עסקים וחדר עסקאות במכללה. מומלץ בחום. רבים שלמדו במכללה למנהל הרגישו שהיחס שם מנוכר וקר והם נבלעים בין כל הפקולטות שם ושם אתה לא יכול לגשת למזכירות מתי שאתה רוצה כמו בר"ג ולא תמיד יש עם מי לדבר. העובדה שישנם מרצים מהאוניברסיטה העברית ויש שם קורסים מרתקים הייתה שיקול חשוב גם בבחירה והאווירה הטובה והיחס האישי שמקבלים הסטודנטים. בהצלחה בכל בחירה שלך.

          • את רצינית ? רמת גן היא המכללה הגרועה ביותר
            אלי | 22/03/2010 17:34

            אני מצטער אבל את פשוט מדבר שטויות. רמת גן היא המכללה הגרועה ביותר ללימודי משפטים, אני זוכר שלפני בערך שנתיים פורסם דו"ח של המל"ג שתיאר את רמת הלימודים הנמוכה (בדו"ח זה היה כתוב בצורה חריפה יותר אבל אני לא זוכר זאת במדויוק) אני מצטער אם אני מעליב אותך אבל תעשי לאנשים אחרים טובה ואל תמליצי להם על המכללה הזאת.

            • אם כבר אתה מזכיר את המל"ג-אז נתפסת בשקרך כי יש לי  לת
              גיס שעובד שם ויודע | 23/03/2010 12:58

        • נהפוך הוא.המכללה בר"ג עדיפה ושותפתי סובלת במכללה  לת
          למנהל מהיחס ושעמום | 21/03/2010 08:40

          • השאלה היא מציאת התמחות טובה
            לא שקר כלשהו ושות' | 22/03/2010 07:40

            זה מה שקובע, כי חווית לימוד היא אינדיווידואלית והמרצים במכללה למנהל הם מעולים, לפחות כמו המרצים ברמת גן (לדעתי אפילו יותר...)הענין הוא שיותר קל לבוגרי המכללה למנהל למצוא התמחות טובה מאשר לבוגרים של רמת גן.זו השורה התחתונה, אם אין לך בעיה למצוא התמחות, אז זה לא משנה איפה אתה לומד.