תגובה

  • שאלה לגבי משרד
    ליטל | 12/03/2010 13:55

    מישהו שמע ויודע להגיד איך היחס למתמחים ב-ש. בירן (ת"א)? אותה שאלה גם בנוגע למשרד לוי מי-דן. תודה!

    • תגובה
      אילנה | 13/03/2010 18:51

      שלום רב, שמעתי על שני המשרדים הללו דברים טובים מאוד. בלוי מידן הם מגייסים רק 3 מתמחים למחזור מרץ בלבד, הבנתי שהיחס הוא טוב ומאוד בגובה העיניים. בבירן שמעתי גם שיש יחסי אנוש טובים. אני יכולה לתת לך עוד המון אינפורמציה על דברים נוספים אך כיוון שלא שאלת, אני לא רוצה סתם "לחפור". במידה ויש לך עוד שאלות אני אשמח לענות. לאילו מועדים את מתראיינת? והאם התקבלת לשניהם ואת צריכה רק לתת תשובה? או שאת עדיין מתראיינת?

      • תודה + המשך השאלה
        ליטל | 14/03/2010 19:53

        קודם כל תודה על התשובה המפורטת. הייתי רוצה לדעת פרטים על בירן (לוי מידן לא רלוונטי כבר) - אני יודעת שזה נחשב משרד טוב, אבל חוץ מזה, אם את יודעת לגבי תנאי עבודה, יחס למתמחים וכל פרט שיכול לעזור אני אשמח! שוב תודה

        • תגובה ש.בירן
          אילנה | 15/03/2010 14:40

          שלום, ש. בירן הוא משרד בוטיק המתמחה בנדל"I בעיקר. הוא נחשב לאחד המשרדים הכי טובים בארץ בנדל"I (אם לא הכי טוב). עורך הדין העומד בראש המשרד נחשב לאחד מעורכי הדין הכי טובים בתחום הנדל"ן, מדובר במשרד רציני ביותר. מבחינת תנאים, לא שאלתי על שכר, אך אני מניחה שאפשר לבקש לדבר עם המתמחים בתום הראיון השני ולשאול אותם. החדר של המתמחים נראה די נוח יחסית לחדר מתמחים, יושבים 3 מתמחים בחדר. הבנתי שעובדים עד שמונה (כמו ברוב המשרדים), לעיתים צריך להישאר מאוחר יותר אבל זה ממש לא כל יום. יש שם 3 צוותים/מחלקות: ליטיגציה, מסחרי ומקרקעין. השיבוץ לצוותים מתבצע בסמוך למועד התחלת העבוה ולא עכשיו. בזמנו הייתה דרישה לחצי שנה של טרום התמחות, צריך לברר מה המצב לגבי זה היום. אם פספסתי משהו ויש לך עוד שאלות, תשאלי בכיף. איפה את נמצאת בתהליך? את בראיונות? התקבלת ואת צריכה להחזיר תשובה? ולאיזה מועד את?

          • תודה רבה  לת
            ליטל | 18/03/2010 20:31

      • אני הייתי שמחה לדעת על הראיון שלפני ההתמחות בלוי מ
        מור | 27/12/2010 13:21

        בלוי מידן..