באיזה נושא

  • עבודת סמינריון עזרה
    שרון | 03/03/2010 19:51

    מחפשת עזרה בסמינריון להגשה בעוד חודש וחצי. חיפוש חומרים רלוונטים ועזרה בבניית העבודה.

    • באיזה נושא
      עמי | 05/03/2010 11:36

      באיזה נושא הסמינריון? באיזה נושא העבודה?

      • תשובה
        שרון | 05/03/2010 16:05

        בנושא טרור ברשת

        • תשובה
          אורן | 06/03/2010 11:36

          אפשר להיכנס לאתר UBANK לא בשביל לקנות עבודה אלא לאתר כאלו רלוונטיות. הצגת המבוא+ראשי הפרקים הם בחינם. זה יכול לספק רעיונות.

          • לאורן
            שרון | 06/03/2010 19:35

            אכפת לך לשלוח לי קישור לקובץ? תודה רבה. אחלה רעיון

        • אפשרויות באופן כללי
          עמי | 06/03/2010 20:37

          לפני שניגשים לעבודה כזו צריך לחשוב איזה בעיות ותחומים יש להם נגיעה לענין . טרור ברשת האינטרנט כרוכה באופן כללי בבעיות: הגדרת המושג טרור - טרור בטחוני, פלילי סוגי הפגיעות והעוולות /העיברות האפשריות: חירות הפרט - זכות יסוד חוקתית פגיעה בזכות קנין - זכות יסוד הגנת הפרטיות קנין רוחני [אינטרנט] דיני נזיקין - בחינת העוולות הרולוונטיות עבירות פליליות - דיני עונשין - עבירות ספציפיות שנקבעו לענין דיני מחשבים ועבירות כלליות בדיני עונשין. עבירות בטחון - לפי הדין הפלילי ולפי חקיקה בטחונית כמו הפקודה למניעת טרור ותקנות שעת חירום. דיני בנקאות - עבירות מחשב - לבדוק דיני תאגידים - עבירות מחשב - אם יש בחקיקה התיחסות ספציפית. לחפש חומר משווה בעיקר בארה"ב ואירופה. מומלץ לחפש מאמרים בעברית מהם לחפש הפניות משוות לחו"ל. יכולה להכנס למשל לאתר אונ' בר אילן, משם לרשת הספריות, ושם לקטלוג הפקולטה למשפטים, ומשם לקטלוג מאמרים [וספרים]. יש ספרות על חקיקה בנושא מחשבים - לחפש גם שם. זה בתור התחלה. לחפש גם באינטרט עצמו כמובן - ומשם להגיע לכל מיני הפניות דרך חיפוש בצירופים שונים: טרור מחשבים, טרור באינטרנט, עברינות מחשבים. בהצלחה.

          • לעמי
            שרון | 07/03/2010 16:42

            היי אני ממש מודה לך. אפשר אולי את המייל שלך אם תהיה לי שאלה כלשהי? ממש עזרת לי ואני ממש מעריכה שהקדשת מזמנך. זה ממש יפה מצידך. תודה רבה.

            • בשמחה
              עמי | 07/03/2010 16:50

              המייל שלי: ami733@walla.com