יש פה הרבה נציגים של המרכז האקדמי שיתחילו עכשיו

  • מתלבטת אם ללמוד משפטים והאם כדאי לשלב עם מנהל עסקי
    קרן | 16/02/2010 11:47

    שלום שמי קרן ואני שוקלת ממש ברצינות ללמוד משפטים זה תואר שתמיד רציתי כידע אישי ואני יודעת שאני יעשה אותו יום אחד.... התחלתי תואר בביוטכנולוגיה והבנתי שזה לא בשבילי אני לא רואה אותי עושה בו קריירה לכן פרשתי לאחר שנה ועכשיו בשובי ללימודים חשבתי לעשות תואר במנהל עסקים שזה התחום שמושך אותי כרגע. מבחינת סדר הגיוני עדיף לעשות קודם תואר במשפטים ואז תואר שני במנהל עסקים עם התמחות בשיווק וזה בדיוק מה שחשבתי לעשות מכוון שלהיות עורכת דין כרגע אני לא רואה בזה קריירה אלא שזה יותר תואר בסיס. במהלך בדיקת תוכניות הלימודים גיליתי מסלול המשלב משפטים ומנהל עסקים ואני מתכוונת למסלול בסופו יוצאים עם שני תארים. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון בתחום מה ממולץ לעשות תואר ראשון במשפטים ואז שני במנהל עסקים,תואר במשפטים עם חטיבה במנהל עסקים(זה רק קורסים לא מקנה תואר במנהל עסקים בתום הלימודים) או לשלב את שני התארים במקביל? איפה מומלץ ללמוד במרכז הבינתחומי, במרכז האקדמי למשפט ועסקים או במכללה האקדמית קרית אונו?ומבחינת עומס בלימודים ברור שיהיה עמוס ובכל זאת למה לצפות? תודה רבה :-)

    • יש פה הרבה נציגים של המרכז האקדמי שיתחילו עכשיו
      עינת | 16/02/2010 12:26

      לפרסם, אבל... אמיתי - אני לומדת בקריה האקדמית אונו ואני מרגישה שאני מקבלת הכי הרבה ערך שיכולתי לקבל מהתואר הראשון שלי.. מציעה לך באמת לחקור את זה, אבל יותר רציני כי זו באמת בחירה שצריך לעשות בכובד ראש על תואר ראשון. תבואי לקמפוס, תתרשמי מהאווירה, מהסטודנטים, מהמרצים.. אם את רוצה לדעת עוד פרטים בשמחה תכתבי ליeinatdarzi@gmail.comבהצלחה!

      • אם יש לך קשרים אז קרית אונו זה בסדר
        עדי | 16/02/2010 21:42

        אם אין לך, אז חבל על הזמן והכסף.הבוגרים שלהם לא מוצאים התמחות בקלות.לא שמעתי/הכרתי על בוגרים של קרית אונו שהתמחו בכל אחד מהמשרדים שפירסמו בכלכליסט על הדירוגים של דן אנד ברדסטריט.

        • התמחות
          עינת | 22/02/2010 11:23

          תראי, וזה באופן עקרוני - מי שיש לו ציונים נמוכים - לא משנה מאיפה הוא הגיע, תהיה לו בעיה להתקבל למשרד טוב להתמחות. אבל כל החברים שלי שיש להם ציונים טובים (כולל אותי שיש לי ממוצע טוב) התקבלנו למשרדים מהחמישים הראשונים... פקטור מכללה-אוניברסיטה כבר לא מה שהיה פעם, ובטוח שלא מאז הרמה שאליה הגיעה הקריה האקדמית אונו בפקולטה למשפטים, כך שאני לא לגמרי מסכימה איתך. אבל כמובן שיש יוצאים מהכלל שלדעתי יוצאים מהכלל לא בגלל המקום בו הם לומדים...

        • קרית אונו
          רותם | 15/03/2010 15:35

          קצת מוזר לי לקרוא את כל הטענות שבוגרי אונו לא מוצאים התמחות, במיוחד לאור העובדה שהרוב המכריע המשתתף במבחני הלשכה הם בוגרי אונו... אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את הטענה הזו. 350 איש מאונו נבחנו בבחינת הלשכה האחרונה, אלה 350 איש שסיימו התמחות!

    • יש עוד דרך
      Simon | 22/02/2010 19:11

      יש דרך שלאחרונה מאוד מצליחה. לומדים בבר אילן תואר שני בלימודי משפט. זה לוקח חמישה עשר חודשים וכמעט כול תואר קודם עם ממוצע של קרוב לשמונים מתקבל. לאחר מכן עושים השלמה אם רוצים להיות עורכי דין. ההשלמה היא במכללה ואורכת עוד 24 חודשים. סה"כ לומדים עבור שני תארים במשך קצת יותר משלוש שנים ומשלמים פחות מתואר ראשון במכללה. מקבלים גם שני וגם ראשון ולאחר השני מחליטים אם לעשות ראשון. זה מה שאני עשיתי. מה שמעניין זה שכול הקורסים בשני התארים הם מאה אחוז משפטים ללא קורסים כלליים שלא קשורים. בהצלחה! סיימון