התמחות בבתי משפט

  • שאלה בנוגע להתמחות אצל שופטים
    פרח | 09/02/2010 17:39

    שלום, רציתי לדעת איך מגיעים להתמחות אצל שופטים? איפה אפשר למצוא דרכי התקשרות עם שופטים שמחפשים מתמחה? תודה.

    • התמחות בבתי משפט
      שאול אמרני, עו"ד | 11/02/2010 18:37

      שלום; הגישי קורות חיים ובקשה להתמחות לאמרכלות בית המשפט בו את מבקשת להתמחות. האמרכלות תעביר פנייתך לשופט המחפש מתמחה. מן הסתם מתוך רשימת הפונים הוא יקבע ראיון למספר פונים ויבחר אחד מהם. היות ומדובר בפניה לבית משפט מסוים, מומלץ לפנות למספר בתי משפט בעיקר אם את גרה באזור המרכז ואז יש לך מגוון בתי משפט: ת"א, פ"ת, כפר-סבא, ראשון לציון, רמלה, רחובות. גם בדרום ובצפון יש לא מעט בתי משפט שלום. בהצלחה

      • תודה רבה
        פרח | 12/02/2010 00:11

        בכוונתי להגיע עם מספר עותקים לבתי המשפט הקרובים אלי, (מתגוררת במושב סמוך לרחובות) ראשל"צ, רחובות ורמלה על מנת למסור עותקים לאמרכלות ביד, שמעתי שעדיף כך, מה אתה חושב?, ואני מקווה שלא מאוחר מדי להגיש לספטמבר 2010.

        • ולהגיש גם לת"א כמובן.
          פרח | 12/02/2010 00:15

          האם גם לבתי משפט מחוזיים כדאי להגיש? (מבחינתי ת"א) או שלשם הביקוש למתמחים נמוך יותר?

          • הגישי למכסימום בתי משפט שאת יכולה
            שאול אמרני, עו"ד | 13/02/2010 21:50

            בין אם בתי משפט שלום או מחוזי ואפילו לענייני משפחה, אם כי אינני יודע בוודאות האם יש שם מתמחים. ככל שתרבי בפניות הסיכויים שלך גדלים. במידה ואת מחפשת התמחות לספטמבר 2010 אזי כדאי שתזדרזי, על מנת לתפוס מקום טוב בראש רשימת ההמתנה שמן הסתם יש כמעט בכל בית משפט. במידה ואת ניידת (רכב) את יכולה להרחיב את מעגל החיפוש והפניה לבתי משפט נוספים, כגון אשקלון ונתניה למשל. הצעתי האישית היא, שלצד חיפוש בית משפט נסי למצוא גם מקום להתמחות במגזר הפרטי, למקרה וההתמחות בבית משפט לא תתממש. מכל מקום, בהצלחה ...

            • תודה רבה
              פרח | 13/02/2010 22:33

              אלך להכין עוד עותקים מהקו"ח, ומחר אעשה סבב בין בתי משפט.